Taller de perruqueria

A l'Espai 03 Cadí-Raval ens agrada que les capacitats i les habilitats de les persones que convivim plegades dia a dia, reverteixin en benefici de tots, infants i adults.
De manera regular, al llarg del curs, mares, pares, avis o tiets venen a les estances a explicar contes, d'altres fan petits concerts amb instruments musicals o animacions a les festes del centre, altres fan tallers de maquillatge, altres famílies ens ajuden a arreglar joguines i materials o bé a tenir cura de les plantes del pati...

Aquest curs 2015-2016, com a novetat, la Sara, mare de la Fiona del grup 2, que és perruquera de professió, es va oferir a tallar els cabells dels infants que ho volguéssin.

Aquesta proposta va comptar amb el suport i la col·laboració de l'AMPA de l'escola. Plegades vàrem acordar de fer quatre sessions, una per setmana, del mes de juny, adreçades als infants de l'Escola Bressol i de l'Espai Familiar.

La resposta per part de les famílies va ser molt favorable. Més de quinze infants varen participar en aquesta primera experiència, esdevenint alhora un punt de trobada encuriosida i divertida per part de la resta de famílies.

La Sara, amb la seva paciència, el seu acostament tranquil i respectuós envers els infants, deixant-los participar activament, va aconseguir engrescar-los i tallar-los els cabells de manera tranquil·la i relaxada.

Les fotos mostren l'ambient distès i la participació i curiositat dels infants i les famílies.