LA NOSTRA ESCOLA

Per tal que pogueu veure l'escola per dins us mostrem algunes imatges dels espais i us expliquem breument la nostra manera de funcionar.
L’escola bressol Can Canet acull 80 infants que estan agrupats per edats en 6 grups

  • Picarols (nascuts el 2020): És un grup de 8 infants, on el ritme el van marcant ells.
  • Maraques (nascuts el 2019): Es el grup d’1-2 anys més petits. Són 11 infants. Comparteixen algunes estones del día amb Picarols, ja que és la clase del costat.
  • Timbals i Darbuka: (nascuts el 2019): Els dos grups són de13 i 12 infants.  Comparteixen algunes estones del día junts. A mesura que avança el curs també amb Maraques, l’altre grup d’1-2 anys.
  • Guitarra i Xilofon (nascuts el 2018) Els dos grups tenen 18 i 18. Els grups es constitueixen amb els tres grups d'1-2 anys del curs anterior. Són dos grups que comparteixen moltes estones, espais, jocs i materials.

Timbals i Darbuka estan a la planta baixa i per tant tenen accés directe al jardí. La resta de grups tenen accés directe a la terrassa i la sala d’usos múltiples des d’on poden baixar al jardí.
L'escola té servei de cuina pròpia, porten els aliments en cru i es cuinen a l'escola.
Les famílies, tant al matí com a la tarda, entreu a l'aula per deixar i recollir els infants i poder intercanviar informació amb la mestra de les vostres filles i els vostres fills. És molt important que hi hagi una bona relació entre les educadores i les famílies perquè l'infant se senti tranquil i segur a l'escola.

 

Compartiu aquest contingut