El nostre projecte educatiu

L´escola bressol Can Dragó està situada al districte de Nou Barris, a la zona de Porta, al costat de la parròquia de Sant Esteve.

Hi ha sis classes que acullen infants de l'etapa de lactants (de 4 a 12 mesos), caminants (d'1 a 2 anys) i grans (de 2 a 3 anys), totes distribuïdes en una sola planta, on hi ha també la resta de serveis de l'escola(cuina, bugaderia, etc).

Les sis aules donen al pati, situació que ens permet organitzar moltes activitats a l'aire lliure. El pati està preparat amb diferents estructures que donen la possibilitat d'enriquir el ventall d'accions motrius que realitzen els infants, alhora que possibilita la realització d'un gran nombre de propostes educatives i un espai de trobada de tots els membres del centre.

L'escola disposa d'una SUM (Sala d'Usos Múltiples), aquest espai ens permet poder fer activitats amb els infants i amb les famílies. És un lloc de trobada on els nens i les nenes poden jugar amb infants d'altres classes, és un espai per a fer activitats amb les famílies i permet un ús polivalent segons les necessitats de cada moment.

L'equip d'educadores vetlla per a què les nenes i els nens gaudeixin d'uns espais on poder desenvolupar un seguit d'activitats que els ajudaran a créixer i a ser més autònoms, primant la qualitat de les accions per sobre de la quantitat.

Considerem que la comunicació amb les famílies en aquesta franja d'edat és molt important i busquem les vies que assegurin i millorin el coneixement mutu entre casa i escola. Des d'aquesta perspectiva plantegem la nostra feina i la quotidianitat al nostre centre.
 

 

Compartiu aquest contingut