INFORMACIÓ SOBRE LES PORTES OBERTES curs 2021/2022

Benvolgudes famílies,

L'equip educatiu de l'Escola Bressol Cobi us volem acompanyar, com sempre, en el procés de tria d'escola bressol per als vostres fills o filles.

Som conscients de la importància que té per a totes vosaltres poder conèixer presencialment els espais dels centres educatius que podrien ser el context on acabareu preinscrivint els fills o filles, però tenint en compte la situació actual de la pandèmia, com a comunitat educativa hem pres la decisió que enguany les jornades de Portes Obertes només es faran en format telemàtic.

El nostre projecte educatiu posa al centre de la nostra atenció als infants i, és per això que volem vetllar per la seva seguretat prioritzant afavorir un entorn segur i tranquil.

En les darreres setmanes l'equip està treballant perquè aquesta presentació virtual sigui el més vivencial possible. Us oferim la possibilitat de participar en la trobada segons el grup d'edat i d'aquesta manera facilitarem poder-nos conèixer i fer-vos una idea de com som i què fem.

Us aconsellem que abans de participar de la videoconferència visiteu la Web: https://ajuntament.barcelona.cat/escolesbressol/ca/ebmcobi
 i el Blog:
https://ebmcobi.blogspot.com/
on trobareu més informació.

 
Per donar resposta a les famílies que no us veu poder connectar us convidem el proper DILLUNS 3 de MAIG a les 16h a una sessió extraordinària de PORTES OBERTES.
EBM COBI us convida a participar a :
 
EBM COBI Zoom  PORTES OBERTES
May 3, 2021 04:00 PM Paris
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88213721634?pwd=MDFSZnQ0ZkQvWmVBUm5CbUZycWJyZz09
Meeting ID: 882 1372 1634
Passcode: 292675

o enviar un e-mail fent referència al tema de la consulta i indicant el nom de la persona i telèfon de contacte a: ebmcobi@bcn.cat
 

Compartiu aquest contingut