El nostre projecte educatiu

L'escola bressol Colometa està situada al districte de Nou barris, concretament al barri de Prosperitat.

L'edifici té dues plantes: la planta baixa, amb les instal·lacions dels serveis de cuina i bugaderia, la sala de treball del personal educador, dues aules amb sortida al pati i una gran sala d'usos múltiples. El primer pis compte amb quatre aules amb sortida directa a una gran terrassa molt assolellada i amb diferents propostes de joc.

L'infant trobarà a l'escola un espai que li facilitarà l'adquisició de coneixements i de vivències emocionals i socials en un entorn ric, amb espais i materials adequats a les seves capacitats i necessitats. L'escola ofereix la possibilitat d'experimentar, de relacionar-se i de comunicar-se, esdevenint un espai privilegiat per a la socialització. Un context on l'infant a més de trobar satisfetes les seves necessitats se sentirà valorat i estimat.

El treball conjunt i coordinat de tot l'equip educatiu, format per professionals qualificats, garanteix un projecte pedagògic coherent i dinàmic.

La comunicació diària amb les famílies i la seva participació permeten construir un espai de col·laboració en la tasca educativa, en un clima de confiança i respecte mutu.

L'escola disposa de canals formals de participació: AMPA i Consell Escolar. És una escola oberta al barri que treballa en coordinació i col·laboració amb altres serveis d'atenció a la infància i centres educatius propers.

Compartiu aquest contingut