El nostre projecte educatiu

L'escola bressol municipal Diagonal Mar està ubicada al nou barri de Diagonal Mar del districte de Sant Martí. Va iniciar l'activitat el setembre de l'any 2011.

Disposa de nou aules distribuïdes en una sola planta, a les que s'hi accedeix des de l'espai comú (sala d'usos múltiples). Totes tenen accés directe al pati.

L'equip de professionals vetlla perquè l'escola sigui un espai adient pels infants, modificant-lo segons les seves necessitats i moment evolutiu. Totes les activitats del dia estan programades pensant en l'infant com a ésser competent, i tenint en compte que tot moment és educatiu. Se'ls ofereix el temps, es prepara l'espai i els materials, i se'ls acompanya perquè creixin, aprenguin a explorar, a resoldre situacions i a relacionar-se, sempre a partir del joc.

Compartim amb les famílies la cura i educació dels infants, tot oferint diferents vies per garantir una bona comunicació i facilitar la seva participació. L'escola es oberta als pares, mares, avis o germans, i tenen protagonisme per organitzar activitats adreçades a les nenes i els nens.

Volem ser una escola oberta al barri, que treballi en xarxa i es relacioni amb les diferents entitats i serveis del districte.

Participem en els següents projectes:

Compartiu aquest contingut