Portes obertes, curs 22-23. Espais exteriors escola-vídeo

Els espais exteriors de l’escola
 
L’escola bressol municipal El Tramvia Blau disposa d’un generós jardí amb accés directe des de totes les aules de l’escola. Aquest jardí està ubicat al darrera de l’edifici, al carrer Lleó XIII. Atesa aquesta ubicació, quan els infants surten a aquest espai poden gaudir de molta tranquil·litat, naturalesa i sol.

El jardí està dividint en 6 espais de joc que cada grup d’infants pot gaudir en el moment que més ho necessiti i durant l’estona que vulgui, ara també els infants poden compartir els diferents espais entre ells, ja que a l'exterior no hi ha grups bombolla.

Durant aquest curs hem observat les necessitats de joc dels infants per tal de tenir propostes en tots els espais exteriors que donin resposta als seus interessos. Sempre pensant en oferir-los un espai ple d’oportunitats de joc, d’il·lusions, ric i viu en descobertes i aprenentatges, apropant als més petits a la natura. 

en el següent enllaç  ( https://drive.google.com/file/d/1kw1mB9z1_Q5e_wA317fH9SlHxXAtOFky/view?u... ) us deixem un petit vídeo per a que ho pugueu veure, esperem que us agradi!!

Compartiu aquest contingut