COM ENS ORGANITZEM A L'ESCOLA?

A l’EBM Enxaneta acollim a 140 infants.
Els nens i nenes de l’escola es distribueixen en 9 grups organitzats segons l’edat:

  • 1 grup de 0-1 anys (Lactants): els Picarols amb 8 infants.
  • 4 grups de 1-2 anys (Caminants): els Flabiols, les Gralles, els Timbals i els Bastons amb 13 infants a cada grup.

A les estances de Flabiols i Gralles, hi han els infants nascuts entre els mesos de gener i octubre. En canvi, als Timbals i Bastons, hi han els infants nascuts entre març i desembre.

  • 4 grups de 2-3 anys (Grans): els Dracs, els Gegants, els Castellers i els Diables amb 20 infants a cada grup. Aquests grups hi han barrejats infants de tot l’any.

Cada grup té assignada una tutora i un educador/a de suport. A més, dos educadores sense grup assignat fan funcions d’educadores complementàries. L’escola compta també amb direcció, dues cuineres i dues feineres.
Els noms de les estances (i el de l’escola) es combinen a la perfecció amb la vila de Gràcia, ja que fem èmfasi a la cultura popular i tradicional del barri.
 
L’edifici de l’escola està distribuït en tres plantes:

  • Planta baixa: hi ha el pati d’entrada a l’escola, una sala d’usos múltiples (SUM), les quatre estances de caminants amb sortida directa al jardí, dues saletes entre mig d’aquestes estances, el despatx de direcció, la cuina, la sala de cotxets, un lavabo d’adults i un altre d’infants.
  • Primera planta: trobem una sala d’usos múltiples (SUM) que conté un racó de famílies, un lavabo d’adults, les quatre estances de grans, i l’estança de lactants, la qual té una terrassa pròpia.
  • Segona planta: es troba la terrassa, el taller i els ambients per als infants dels grups de grans. A més, també hi ha la bugaderia, el vestuari, el menjador i la sala de l’equip educatiu.

 
 

Compartiu aquest contingut