El nostre projecte educatiu

La Puput va iniciar l'activitat el setembre del 2010.

Pertany al districte de Sarrià-Sant Gervasi i està situada a Vallvidrera, entre l'Escola Nabí i el Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán.

L'escola, que acull infants d'edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys, es troba lluny del soroll de la ciutat. Està situada a la serra de Collserola, amb vistes al Tibidabo, en un entorn de natura privilegiat, que ens permet veure i sentir entre altres animals, l'ocell comú de la zona, La Puput, que dóna nom al nostre centre.

L'edifici ampli i lluminós, consta de dues plantes. A la planta baixa hi ha la zona de serveis: cuina, guarda cotxets, sala de mestres, etc. Pujant per l'escala o l'ascensor, s'accedeix a la primera planta on hi ha la sala d'usos múltiples, que permet fer activitats en un espai comú, tant amb infants com amb famílies. Des d'aquesta sala, i a través de dos passadissos, trobem les sis aules, amb grans finestrals i portes corredisses que faciliten la relació entre els infants de diferents edats. Cada espai té sortida independent al pati.

Tot l'equip educatiu té com objectiu atendre les necessitats dels infants, proporcionant elements per afavorir les seves capacitats i adequant l'entorn perquè es puguin desenvolupar globalment i amb autonomia, essent sempre els protagonistes dels seus propis aprenentatges, i respectant els diferents ritmes individuals.

L'escola comparteix la tasca educativa amb les famílies i és per això que promou una relació diària, oberta, participativa i individualitzada, per crear un clima de confiança i col·laboració.

Des de La Puput establim coordinacions i col·laboracions amb serveis i entitats de la ciutat i el barri. Participem amb la Biblioteca Artur Martorell en el Projecte d'apropament del món dels llibres als infants i a les seves famílies. I hem iniciat projectes educatius, de participació en activitats i ús d'espais comuns amb l'Escola Nabí.

Compartiu aquest contingut