L'escola en imatges

L'Escola Bressol Municipal LA PUPUT, és un edifici ampli i lluminós que consta de dues plantes.

A la planta baixa, abans d'entrar per la porta principal, hi ha un espai de joc on hi ha el sorral i l'hort. Un cop entrem pròpiament dins l'edifici trobem la zona de serveis: cuina, guarda cotxets, sala de mestres, menjador d'educadores, vestuari, bugaderia, lavabo i despatx de direcció. A tot aquest espai l'anomenem: el vestíbul, que utilitzem també com un espai més de joc per als infants.

Pujant per l'escala o l'ascensor, s'accedeix a la primera planta on hi ha la sala d'usos múltiples (SUM-que permet fer activitats en un espai comú, tant amb infants com amb famílies). Des d'aquesta sala, i a través de dos passadissos, trobem les sis aules, tres cap a l'esquerra -estances Blava, Lila i Vermella-, i tres cap a la dreta -estances Verda, Taronja i Groga-.

Totes les estances tenen grans finestrals i sortida directa a la terrassa i, les tres estances de cada banda, es comuniquen entre si a través de portes corredisses que faciliten la relació entre infants.

A l'estança Groga hi trobem infants de 0-1 any, a les estances Taronja, Verda i Blava infants d'1-2 anys i a les estances Lila i Vermella infants de 2-3 anys.

Clicant en el següent enllaç podreu veure un video dels espais de La Puput
https://drive.google.com/file/d/1TGGg_x7Gh-q7bxLuhHNevr9G45rJg_SI/view?u...
 

Compartiu aquest contingut