Les famílies sou escola

Entenem que deixar el que més estimeu en aquest món a mans d’unes desconegudes ha de ser dur, molt dur. És per això que la primera premissa que cal treballar és aquesta. Deixar de ser unes desconegudes, nosaltres i vosaltres hem de formar un equip, hem de tenir estones per compartir, per veure’ns , per mostrar-nos, per conèixer-nos  i obrir així un camí de confiança mutu on poder anar veient com acompanyar de la millor manera el creixement del vostre fill/-a. Amb aquesta idea les portes de l’escola sempre són obertes per a les famílies i ens agrada la vostra presència respectuosa que ajuda a crear vincles que generen un benestar a tota la comunitat educativa.
I no només ens agrada compartir el dia a dia, sinó també les festes, els tallers per a famílies, els contes i qualsevol excusa per sentir-nos més a prop!
“Només des del respecte i la valoració de la família- i només des del respecte i la valoració de la família vers l’escola- podrem fer això tan difícil que consisteix a prendre decisions sobre l’educació dels infants”
Bassedas, E. et alt. (1996). Aprendre i ensenyar a l’educació infantil.
 

Compartiu aquest contingut