EL PODER DEL LLIBRE INFANTIL

A Leonor Serrano continuem engrescades amb els contes i llibres. Creiem en els beneficis de  la literatura infantil, és un gran recurs molt motivador  que ajuda a desenvolupar la creativitat i la imaginació dels infants alimentant la seva fantasia i, alhora, la seva visió crítica i moral del món a través de les innumerables històries i temàtiques que ens ofereix. També contribueix a potenciar el seu pensament estètic, cultivant el sentiment i afavorint, en general, el seu desenvolupament global com a persona.
A part dels llibres de l’escola, la biblioteca Artur Martorell ens deixa cada mes unes maletes amb uns llibres preciosos, un recull de contes ben triats capaços de despertar la curiositat dels infants i endinsar-los a poc a poc en el plaer de la lectura, ja que creiem que l’amor per aquesta es pot afavorir des dels primers mesos de vida. Des de l’escola pensem que per iniciar aquest viatge els adults hem de ser el mirall per tal de fomentar l’hàbit i el gust pels llibres.

Quan escoltem històries ens creem les nostres pròpies imatges i associacions. El conte viu dins nostre i es reinventa en nosaltres”

Compartiu aquest contingut