El nostre projecte educatiu

L'escola bressol Niu d'Infants està situada al barri de Can Clos, al peu de la muntanya de Montjuïc, en un entorn privilegiat. Comparteix l'edifici amb el Centre d'Educació Infantil i Primària Can Clos. Totes les aules són assolellades, amb comunicació visual entre si i amb sortida directa a un pati ampli i lluminós, amb un gran sorral, arbres, plantes i elements de joc.

Els diferents espais de l’escola estan pensats per crear un clima de tranquil·litat i harmonia on l’infant té la oportunitat de descobrir i experimentar per si mateix. El projecte educatiu de l’escola es basa en el respecte i l’empatia cap a l’infant i les famílies, amb l’objectiu de que se sentin segurs, feliços i estimats. Creiem que aquesta és la base per a que esdevinguin els seus aprenentatges i afavorir, així, el seu desenvolupament integral.

El joc, les propostes d’experimentació, els contes, la música i les cançons, el ball i el moviment, són alguns dels elements que formen part del dia a dia a l’escola, a través dels quals, els infants troben la oportunitat d’aprenedre i, de conèixer-se a si mateixos i el seu entorn.

L’escola treballa en xarxa amb les entitats d'atenció a la petita infància i a les famílies de la zona. Participa en el projecte Escoles + Sostenibles, per avançar en accions de millora amb relació al medi i la sostenibilitat, i desenvolupa un projecte de millora dels espais verds del pati. També participa, juntament amb la Biblioteca Artur Martorell, en el projecte d'apropament del món dels llibres als infants i les seves famílies.

Compartiu aquest contingut