Fem Música a l’escola bressol

Col left

Aquest projecte de formació de formadors neix a partir de l’experiència realitzada a una escola bressol el curs 12-13.

El projecte comporta que professionals de les escoles de música porten a terme un programa de formació i assessorament teòric i pràctic a educadors i educadores d’escoles bressol municipals, en les que la música constitueix un dels eixos del seu projecte educatiu.

Objectius:

  • Fase inicial

Capacitar a l’equip d’educadors i educadores de l’escola bressol per tal que la música sigui una eina vertebral de l’activitat a l’escola.

Oferir tallers als infants per enriquir la seva experiència en relació a la música per tal de que la pugui gaudir i compartir, tot experimentant amb els sons dels instruments, amb la seva pròpia veu i els moviments del seu cos, desenvolupant així la creativitat i la capacitat d’escolta.

  • Fase consolidació

Donar suport i assessorament als equips educatius de l’escola bressol per acabar de definir la seva programació de musical

Les escoles bressol participants en el projecte en destaquen els següents aspectes:

  • Dota els educadors i educadores dels recursos teòric-pràctics i d’un repertori bàsic, necessaris per poder realitzar una programació de música per infants de 0 a 3 anys.
  • Enriqueix l’experiència de cada infant en relació a la música, iniciant-se en la manipulació d’instruments per conèixer la seva finalitat expressiva, comunicativa i lúdica
  • Donar suport i assessorament als equips educatius de l’escola bressol per acabar de definir la seva programació anual.
  • ​S’adapta a les necessitats i característiques de cada escola i cada equip educatiu.
Col right

Compartiu aquest contingut