Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

Les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals de Barcelona, curs 2021-2022, tenen lloc des del 12 d’abril i fins al 5 de maig, ambdós inclosos. Davant la situació provocada per la Covid-19, aquestes jornades es desenvoluparan, segons ha previst cada escola, o bé en format telemàtic o bé en format presencial (amb cita prèvia i sempre amb mesures i protocols de seguretat).

La informació per conèixer les característiques i singularitats de les escoles i el format i horaris de les jornades de portes obertes que de manera específica ha organitzat cada escola bressol es pot consultar AQUÍ. És un document amb el llistat de totes les escoles bressol municipals, districte a districte, amb l’enllaç al web de cada escola on, a l’apartat “Espai informatiu de l’escola”, es pot accedir a la informació específica i actualitzada sobre les portes obertes que desenvolupa cada escola bressol.

El proper curs 2021-2022, s’incorpora a la xarxa d’escoles bressol municipals de Barcelona la nova escola EBM Roger, al districte de Sants – Montjuïc, que obrirà les seves portes coincidint amb l’inici del curs i que disposarà també d’un espai familiar de criança municipal. Amb aquesta nova escola bressol, Barcelona disposarà el proper curs d’un total de 103 escoles bressol municipals.

En relació al procés de preinscripció a les escoles bressol municipals tindrà lloc des del 6 i fins al 19 de maig, ambdós inclosos, i serà en format telemàtic.