Jornades de portes obertes i preinscripció a les escoles bressol

Durant les pròximes setmanes es concretarà el calendari de les jornades de portes obertes de les escoles bressol municipals de Barcelona per al curs 2023-2024. La presentació de la sol·licitud de preinscripció es farà, principalment, de manera telemàtica, del 4 al 17 de maig per mitjà del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a situacions excepcionals, les famílies que no puguin fer la presentació telemàtica es podran adreçar des del 4 de maig al telèfon de l’escola triada en primera opció o per correu electrònic, per poder obtenir cita prèvia i fer la preinscripció presencial entre els dies 4 i 17 de maig de 2023, ambdós inclosos.

La segona quinzena de març es publicarà el calendari i els horaris de les jornades de portes obertes de les escoles bressol municipals de la ciutat. En la majoria de casos, les portes obertes tindran lloc durant la segona quinzena d’abril.

El curs vinent es posaran en marxa les noves escoles bressol municipals Can Rosés – al carrer Deu i Mata, 57 del districte de les Corts- i Teixonera – al carrer Arenys, 83 del districte d’Horta-Guinardó-. A més, es traslladaran, ampliaran i canviaran de nom les escoles Pere Calafell (actualment Esquitx) – al carrer Andrade, 184 del districte de Sant Martí- i Torre del Rellotge (actualment Trinitat Nova) – al carrer Palamós, 70 del districte de Nou Barris-.

Més informació sobre la preinscripció en aquest enllaç.

Compartiu aquest contingut