Preinscripció a les escoles bressol municipals, curs 2020-2021

Preinscripció a les escoles bressol municipals, curs 2020-2021

De manera telemàtica, del 13 al 22 de maig, ambdós inclosos.

Davant la situació extraordinària provocada per la Covid-19, la presentació de la sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol municipals de la ciutat de Barcelona, per al curs 2020-2021, es farà de manera telemàtica des del dia 13 de maig i fins al 22 de maig de 2020, ambdós inclosos, i per mitjà del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a situacions excepcionals, les famílies que només puguin fer la presentació de la sol·licitud de manera presencial -tindrà lloc entre els dies 19 i 22 de maig de 2020, ambdós inclosos- s’hauran d’adreçar a partir del dia 13 de maig, (per telèfon -entre 9 i 15 hores-  o correu electrònic) a l’escola triada en primera opció per poder obtenir cita prèvia. L’escola assignarà un dia i hora a la persona que s’hagi de desplaçar fins al centre per realitzar la preinscripció presencial (per accedir al centre caldrà dur mascareta i és molt recomanable l’ús de guants i dur un bolígraf propi). És preferible que només vagi a l’escola una persona per infant. Les famílies amb cita prèvia, sempre que sigui possible, quan portin documentació haurà de ser original i còpia feta des de casa. Durant la preinscripció presencial, en cap cas es podrà visitar el centre.

Les famílies interessades en conèixer el model educatiu de les escoles bressol municipals poden consultar el web www.barcelona.cat/escolesbressol, amb accés a les planes web de cadascuna de les 102 escoles bressol municipals de la ciutat. Davant la situació actual, no hi haurà jornades de portes obertes presencials. Les escoles bressol  municipals de la ciutat de Barcelona són centres educatius per a infants entre els 4 mesos i fins als 3 anys d’edat.

Com a novetat del cus 2020-2021, es posarà en marxa la nova escola bressol municipal Germanetes (carrer Compte Borrell, 159, districte de l’Eixample), que oferirà places per a infants en horari habitual (8 a 17 hores) i places en horari reduït (matins de 9 a 13 hores i tardes de 15 a 19 hores). Per obtenir més informació sobre aquesta nova escola, el procés de preinscripció i places en horari reduït (Projecte Educatiu), consultar www.barcelona.cat/ebmgermanetes.

Més informació

Compartiu aquest contingut