Presentats els projectes de les 4 noves escoles bressol municipals i els 2 espais familiars de criança municipals que obriran les portes el curs vinent

El pròxim curs, l’Ajuntament de Barcelona obrirà dues noves escoles bressol municipals; dues escoles bressol es traslladaran, ampliaran i canviaran de nom; i també es posaran en marxa dos nous espais familiars de criança municipals.

Tots els projectes dels nous equipaments, que obriran les portes el curs 2023-2024 i que s’adrecen a la petita infància, s’han presentat, en diferents sessions informatives, als veïns i veïnes dels barris on s’ubicaran.

Projectes presentats:

  • Escola bressol municipal Torre del Rellotge (trasllat, ampliació i canvi de nom de l’actual escola bressol municipal Trinitat Nova). Carrer Palamós, 70. Barri de Trinitat Nova. Districte de Nou Barris.
  • Escola bressol municipal i espai familiar de criança municipal Teixonera. Carrer Arenys, 83. Barri de La Teixonera. Districte d’Horta-Guinardó.
  • Escola bressol municipal Pere Calafell (trasllat, ampliació i canvi de nom de l’actual escola bressol Esquitx) i espai familiar de criança municipal Pere Calafell. Carrer Andrade, 184. Barri de Sant Martí de Provençals. Districte de Sant Martí.
  • Escola bressol municipal Can Rosés. Carrer Deu i Mata, 57. Barri de Les Corts. Districte de les Corts.


Característiques principals dels projectes presentats

  • Nova escola bressol municipal TORRE DEL RELLOTGE. Barri de Trinitat Nova. Districte de Nou Barris.

Trasllat, ampliació i canvi de nom de l’actual escola bressol municipal Trinitat Nova (carrer  de la Fosca, 12 -Mercat Trinitat Nova-), al carrer Palamós, 70. La nova escola bressol estarà situada en una planta baixa en un edifici d’habitatges públic d’obra nova.

La capacitat total de l’escola serà per a 104 infants. La superfície és d’uns 1.400 m2, incloses estances i altres espais interiors, i zones de pati, porxo i altres espais exteriors. Pressupost aproximat d’1.415.000 euros.

Sessions informatives noves escoles bressol municipals

D’altra banda, al carrer de la Fosca, 12, seguirà en funcionament, adreçat a infants i famílies, l’actual espai familiar de criança municipal Trinitat Nova.

  • Nova escola bressol municipal i espai familiar de criança municipal TEIXONERA. Barri de La Teixonera. Districte d’Horta-Guinardó.

Creació de la nova escola bressol municipal i de l’espai familiar de criança municipal Teixonera (nom provisional), en un nou equipament municipal situat al carrer d’Arenys, 83.

La capacitat total de l’escola serà per a 104 infants i l’espai familiar tindrà capacitat per a 66 infants. La superfície total de l’equipament és d’uns 1.900 m2, incloses estances i altres espais interiors, i zona de pati i altres espais exteriors. Pressupost aproximat de 3.943.000 euros.

Sessions informatives noves escoles bressol municipals

  • Nova escola bressol municipal i espai familiar de criança municipal PERE CALAFELL. Barri de Sant Martí de Provençals. Districte de Sant Martí.

Trasllat, ampliació i canvi de nom de l’actual escola bressol municipal Esquitx (carrer de la Selva de Mar, 215), al carrer Andrade, 184, on també oferirà els seus serveis a infants i famílies el nou espai familiar de criança municipal Pere Calafell. L’edifici es transformarà i rehabilitarà per acollir la nova escola i espai familiar.

La capacitat total de l’escola serà per a 104 infants i l’espai familiar tindrà capacitat per a 66 infants. La superfície total de l’equipament serà d’uns 2.200 m2, incloses estances i altres espais interiors i zona de pati i altres espais exterior. Pressupost aproximat de 3.855.000 euros.

Sessions informatives noves escoles bressol municipals

  • Nova escola bressol municipal CAN ROSÉS. Barri de Les Corts. Districte de les Corts.

Creació de la nova escola bressol municipal Can Rosés que estarà ubicada al carrer Deu i Mata, 57, a una antiga masia del segle XVIII, que es rehabilita i transforma com a nou equipament educatiu.

La capacitat total de l’escola serà per a 91 infants. La superfície és d’uns 1.350 m2, incloses estances i altres espais interiors, i zona de pati i altres espais exteriors. Pressupost aproximat d’1.100.000 euros.

EBM Can Rosés

 

Compartiu aquest contingut