Segueixen en marxa les inscripcions a les Bressol d’Estiu

En el marc de la campanya d’activitats de vacances d’estiu 2021, T’Estiu Molt, per a infants i adolescents, promoguda des de l’Ajuntament de Barcelona, segueixen en marxa les inscripcions a les Bressol d’Estiu per a infants entre 1 a 3 anys, amb servei durant els mesos de juliol i també l’agost. Les Bressol d’Estiu es desenvolupen a escoles bressol municipals de la ciutat i sempre amb mesures de seguretat Covid-19.

Els infants de les Bressols d’Estiu han d’haver nascut entre l’1 de gener de 2018 i l’1 de juliol de 2020. Han de formar part de la comunitat educativa de l’escola bressol municipal on es desenvolupa l’activitat, d’alguna altra escola bressol municipal amb qui s’acordi organitzar l’activitat conjuntament i, a més, es reserva el 20% de places obertes a infants no pertanyents a aquests grups, sempre que hagin estat escolaritzats en algun centre d’educació infantil públic o privat.

Llistat de les escoles bressol on s’ofereixen les Bressol d’Estiu AQUÍ 

Més d’un miler d’activitats

La campanya de vacances d’estiu és un programa municipal que cada any ofereix més d’un miler d’activitats educatives i engrescadores, perquè els infants i adolescents de Barcelona d’1 a 17 anys gaudeixin del període de vacances. Més de 350.000 places per triar, en diferents entorns i per a totes les edats.

L’Ajuntament de Barcelona coordina la campanya i fa arribar les iniciatives de les associacions i organitzacions que treballen en el sector del lleure educatiu a la ciutat, tant des del vessant lúdic, esportiu com sociocultural. Les entitats organitzadores són responsables del desenvolupament de les activitats que s’ofereixen.

Més informació sobre la campanya d’activitats de vacances d’estiu 2021, T’Estiu Molt, de l’Ajuntament de Barcelona AQUÍ