Projecte Escoles més sostenibles

Col left

Aquest és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en el projecte d'imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l'entorn més immediat.

El projecte anima als centres educatius de Barcelona a fer les Escoles + sostenibles, comptant amb la col·laboració de tota la comunitat educativa, equips docents, equips de suport educatiu, infants i famílies, com a projecte d’educació, participació i implicació cívica. Una invitació que és alhora reconeixement, estímul i suport a la tasca que molts centres que ja fan educació ambiental i una nova oportunitat de reforçar els vincles entre escola i ciutat. Des del l’any 2001, les escoles bressol s’han anat incorporant i han anat desenvolupant t un ric ventall d’iniciatives de millora de la pròpia escola i de l’entorn.

Les escoles decideixen quins col·lectius participen, aspectes que analitzen, l’ordre, nombre i dimensió dels compromisos que s’adquireixen. És un procés participatiu, on es revisen els plantejaments i pràctiques educatives i de compromís en accions de millora en relació a l’ambient i la sostenibilitat.

Col right

Compartiu aquest contingut