Trencadís de sons i colors

Col left

Gràcia

És un projecte comú de totes les escoles bressol de Gràcia, que consisteix en una proposta sensorial al voltant de la música, la natura , l’art i d’un passeig multi sensorial pel jardins del Parc Güell, obrint als infants una porta per descobrir noves experiències.
Aquest projecte, ha estat coordinat per les educadores complementàries de les diferents escoles, que  compten amb la direcció i l’assessorament de la Sra. Reina Capdevila. 

Durant el tercer trimestre les EBM porten a terme diferents activitats relacionades amb el projecte, aquestes es posen en comú. S’ha elaborat un dossier amb els recursos didàctics corresponents a les activitats acordades.

Totes les EBM realitzen una visita al Parc Güell, que és transforma en un passeig sensorial. A través del clarinet i l’acordió en l’espai de la gruta dels carruatges es desperten els sentits a través de la música. Pujant pel costat del drac s’assisteix a una exhibició de dansa a la sala hipòstila, on tots participen del ball. Es desperta el sentit de l’olfacte quan es passeja al voltant del jardí olorant les plantes, escoltant els ocells i s’acaba en la zona de pic-nic ballant tots junts la dansa dels cascavells.

Es compta també amb el suport de diverses institucions i persones; Tradicionarius, la ballarina Anna Rossell, el Districte de Gràcia, el Pla de l’Entorn de la Vila De Gràcia, el Museu d’Història de Barcelona, Parcs i Jardins i l’Àrea de Medi Ambient.
 

Col right

Compartiu aquest contingut