ADRIÀ MORRÓN PUJOL: Professor de Percussió i Ensemble Percussió

Va estudiar Bateria en l’Aula de música moderna del Liceu de Barcelona i en l’escola municipal de l’Hospitalet de Llobregat.

Està Titulat en Interpretació de Jazz i Música Moderna pel Taller de Músics i Graduat en Musicologia per la UAB. A més a més, té el CFGS de So per IES Mare de Deu de la Mercè.

Ha estudiat percussió cubana en el Taller de Músics i percussió clàssica a l’Escola de Música i Centre de les Art de l’Hospitalet de Llobregat. 

Ha participat en projectes d’estil diferents: pop, rock, heavy, funk, jazz, rumba mestissa etc.  amb grups com Sofregit, Regreso al FutuRock, Horem Alvarez, Marxing Band Taller de Músics, El Mosquito del Garito, Orquestra Festuc, Orquestra Moderna Fusió Sant Cugat,  etc.

Aplica coneixements d’altres disciplines com el Ioga per establir una bona rutina en relació a la postura i el desenvolupament del cos amb l’instrument

En l’apartat de professor, ha rebut diferents cursos de pedagogia musical impartits per Harmony Games, en que es destaquen els seu cursos de formació en percussió corporal. Ha treballat organitzant tallers de percussió tradicional i percussió corporal per infants i adults, professor de bateria i combos en diferents escoles.

Català

Compartiu aquest contingut