ANNA SERRET. Piano

Formada i graduada amb les màximes qualificacions al CMMB i a l'ESMUC, amplia els seus estudis arreu d'Europa amb els més grans mestres de piano a nivell mundial, dels quals rep un ric llegat pianístic i influència pedagògica.

Les seves interpretacions i investigacions, com la darrera obra de Chopin interpretada com a una composició autobiogràfica a compàs per any, la porten a donar un gran nombre de concerts i conferències, publicar articles en revistes especialitzades, ser el tema d’un documental a Televisió de Catalunya i inaugurar les celebracions del bicentenari de Chopin a Barcelona.

Realitza concerts arreu d'Europa i és elogiada per la crítica internacional que la destaca com a «òptima intèrpret» amb «habilitats insòlites» i de pianisme «plaentíssim i inaudit». El seu repertori comprèn tant composicions consagrades com obres mestres menys conegudes des del renaixement fins avui en dia.

És pionera a Espanya i una de les pioneres a nivell mundial del nou pedal harmònic, un quart pedal que aporta al piano l’efecte de ressonància harmònica. Aquest pedal l’ha permès expandir les possibilitats interpretatives del repertori pianístic.

Actualment combina l'activitat concertística amb la docència al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, on fou seleccionada com a professora amb tan sols vint-i-dos anys d'edat, les Escoles Municipals de Música de Barcelona, i la impartició de masterclasses a diversos conservatoris i universitats europees.

Català

Compartiu aquest contingut