EUGÈNIA TORT CANO. Música i Moviment

Nascuda a Barcelona, estudia música des dels 4 anys. Es titula en el grau professional de violí i percussió al conservatori professional de música de Barcelona i, més tard,  en el grau superior de pedagogia musical, en l’especialitat de violí, a l’Esmuc. També té formació de cant, piano, flauta i guitarra. Ha sigut membre de diferents orquestres simfòniques i corals del país, així com dirigit diferents corals infantils.

Paral·lelament, realitza els seus estudis en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment s’especialitza en Neuropsicologia a la UOC.

Des del 2013, s’especialitza en música i primera infància, amb formacions en els mètodes Gordon, Orff, Dalcroze i Kódaly.

Així mateix, participa regularment en diferents formacions d’altres àmbits musicals, sobretot en música tradicional i projectes de cantautors del país.

És professora i pedagoga de violí, de sensibilització musical, llenguatge musical i conjunt instrumental i orff a diferents escoles de Barcelona, així com pedagoga, coordinadora i formadora de tallers de Música per a nadons.

Català

Compartiu aquest contingut