ARNAU ROURA BENITO. Arpa

Nascut l’any 1990. Inicià els estudis musicals a l’edat de cinc anys a l’Escola Municipal de Música “La casa dels nens”, actualment l’EMME.

Al acabà l’etapa elemental entrà al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, amb les màximes qualificacions, on fou deixeble de la catedràtica d’arpa Mª Lluïsa Ibañez, que al seu torn havia estat alumna de Rosa Balcells. Al Conservatori estudià amb professors de renom com Xavier Boliart (harmonia i composició) o Albert Argudo (pràctica orquestral) i acabà al 2009 el grau professional amb la Menció d’Honor del Conservatori.

El 2011 començà els estudis superiors a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) de la mà de Magdalena Barrera. Allà també treballar amb professors com Emilio Molina (improvisació), Kennedy Moretti (cambra) entre d’altres. Durant tota aquesta etapa pogué estar sota la batuta de Antoni Ros Marbà, Salvador Brotons o Edmond Colomer. També és en aquest període on aprofundeix en la direcció coral amb els cursos organitzats de la FCEC.

A més dels estudis reglats, ha pogut treballar amb diversos arpistes de renom als cursos d’estiu que la Associació Catalana d’Arpistes organitza. A més a més a aprofundit en el món de la composició i orquestració gràcies al mestre Josep Soler.

Al acabar el grau superior, entrà com a professor d’arpa a l’Escola Municipal de Música de l’Eixample on és l’actual professor des del 2015. A més a més, actualment és el director del Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida i subdirector de l’Orfeó Atlàntida.

A participat en diverses orquestres del país, com també ha orquestrat i arranjat música per a diferents formacions i projectes.

Català

Compartiu aquest contingut