BLANCA BOIX. Composició i Piano

Estudia al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on obté els títols superiors de Piano i de Solfeig, Teoria de la Música, Transposició i Acompanyament. Realitza també estudis de composició i d’instrumentació a la vegada que aprofundeix en l’aprenentatge de la música de cambra.

Al mateix Conservatori, obté una Menció d'Honor en l'assignatura d'Harmonia i el Premi d'Honor en l'assignatura de Fuga. Ha assistit a nombrosos cursos de música de tots els àmbits: de pedagogia de l'instrument, d'interpretació, de tècniques corporals, d'improvisació, de didàctica del Llenguatge, així i com ha realitzat diversos viatges a l'estranger per aprendre com s'ensenya la música fora de les nostres fronteres (Anglaterra, Finlàndia, Escòcia, França…). El seu interès pel coneixement de tècniques de comunicació i de creixement personal la porten a obtenir el diploma de Practitioner en Programació Neurolingüística (PNL) a l’Institut Gestalt de Barcelona.

Des del curs 2017-2018 forma part de l’equip d’El Musical Participatiu, programa educatiu destinat a la difusió, formació i posada en escena d’un espectacle de teatre musical amb els centres educatius de Primària i Secundària de tot Catalunya. Des de l’any 1994 ha format part de l’equip de la Fundació La Guineu, entitat dedicada a l’ensenyament i difusió de l’art musical des de la seva creació i fins l’any 2021. Des de l'any 1994, ha compaginat la seva tasca docent amb la direcció de centres d’ensenyament musical i d’arts escèniques. Actualment i des del curs 2007-2008, és directora de l’EMM Nou Barris.​

Sense definir

Compartiu aquest contingut