Equip Humà

Professorat

Inicia els seus estudis musicals a l’edat de tretze anys a l’escola de música de la Banda de la Agrupació Musical Rapitenca( tarragona), estudis que més tard ampliarà en els conservatoris de Tortosa, València i Barcelona, on estudia Trompa, Harmonia Contrapunt, Fuga, Composició-instrumentació i direcció d’orquestra amb l’obtenció de diferents premis i mencions d’honor en les respectives especialitats. Així com estudis de direcció especialitzada de banda i conjunts de vent .

Com a trompista ha col·laborat amb les orquestres catalanes més importants com l’OCB, l’orquestra del gran teatre del Liceu,l’orquestra del Vallés, així com la orquestra de cambra d’Elberg (suïssa) i l’orquestra de cambra de Moscou, amb les quals ha actuat com a solista. També ha estat trompa solista de l’orquestra de la temporada d’òpera del teatre principal de Barcelona i Trompa solista de l’orquestra del festival de música de Peñíscola.

Actualment és el director de la banda de música de l’Agrupació Musical Rapitenca, professor de Trompa , conjunt instrumental i història de la música en del conservatori de Vila-seca ( tarragona),. Així com professor de trompa conjunt instrumental en l’Escola de música de Sant Carles de la Ràpita. Ha estat professor col·laborador en el Conservatori Municipal de música de Barcelona, així com professor de metall i conjunt instrumental en l’Aula de música 7 de Barcelona, en l’escola de música de La Lira Ampostina i l’Escola municipal de música d’Ulldecona.

Les seves inquietuds per la música i les seves aplicacions en l’educació, l’han portat a realitzar un màster en musicoteràpia.

Ha composat música de cambra, cobla i orquestra, Banda,. En el camp de la composició pedagògica ha realitzat una important tasca, , fent que les seves obres s’interpreten sovint i formen part de molts currículums de Conservatoris tant de Catalunya com de l’Estat Espanyol, o siguin obres obligades en concursos d’interpretació estatals i internacionals.

Comença els seus estudis de contrabaix a l’Escola de Música del Sícoris a Lleida, i posteriorment al Conservatori de la mateixa ciutat, obtenint el Grau Mitjà amb una Menció d’Honor en contrabaix. A continuació estudia al Conservatori Superior del Liceu sota el mestratge de Christoph Rahn.

Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) durant els anys 2007-2010, i ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l’Orquestra Simfònic del Vallès (OSV), entre altres orquestres del territori.

Ha participat en diferents musicals (Scaramouche, Mar i Cel, La Monyos...). Es membre de la Cobla Jovenívola d’Agramunt, així com membre fundador del Quintet Novalis.

Actualment desenvolupa la seva labor pedagògica a l’Escola de Música del Sícoris i l’Escola Municipal de Música Can Fargues de Barcelona, i col·labora activament amb l’Orquestra Camera Musicae (OCM) i l’Orquesta Reino de Aragón (ORA).

Va començar a estudiar la guitarra amb el seu pare als sis anys, i més tard acaba els estudis superiors al Conservatori Superior Oscar Esplá (Alacant) amb José Tomás (deixeble de Andrés Segovia). Finalment, realitzaha fet el postgrau a Peabody Conservatory (Baltimore, EEUU) amb Manuel Barrueco, un dels millors guitarristes del món.

Ha desenvolupat una intensa vida concertística com a solista i com part del Barcelona Duo de Guitarra amb Joan Benejam. Ha tocat entre altres llocs al Palau de la Música Catalana, Teatre Nacional de Mèxic, Sala Txaikovski de Moscou i altres sales de concert a EEUU, Sud-americà i Europa. Ha enregistrat dos Cds per a dues guitarres. A l´any 2009 va co-fundar la productora Artpegi que organitza concerts i events relacionats amb la guitarra espanyola.

Comença els estudis de trombó al Conservatori de Barcelona i es gradua l’any 2006 a l’ESMUC. Amplia la seva formació a la Hochschule für Musik de Colònia (Alemanya) on estudia un màster en trombó barroc, per una banda, i, per l’altra, un màster de Musicologia i Educació Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha col·laborat amb grups i orquestres d’estils molt diversos com la Cobla Sabadell, l’Original JazzOrquestra del Taller de Músics, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, i especialment amb orquestres amb instruments originals com l’Orquestra BarrocaCatalana, Le Concert des Nations, Al Ayre Español i Los Músicos de Su Alteza entre d’altres.

Forma part de la companyia de música i dansa antiga Xuriach i dels grups de música barroca i renaixentista Lodi Mvsicali i La Caravaggia, amb els que ha actuat a diferents festivals espanyols així com a d’altres països europeus. Amb els diferents grups ha enregistrat per a Catalunya Música, RNE, Radio France, Radio de la Suisse Romande i les ràdios de Bèlgica i Holanda.

Actualment desenvolupa la seva tasca docent com a professor de trombó a les EMM de Can Fargues, Vacarisses i Sant Andreu de la Barca.

Comença els estudis de guitarra als set anys amb el professor Antoni Alomar. Posteriorment ingressa al Conservatori de Palma de Mallorca on estudia amb Miquel Àngel Aguiló. Obté el Títol Superior amb l’especialitat de guitarra amb les màximes qualificacions al Conservatori Superior de música O. Esplà a Alacant on estudia amb el reconegut Mestre José Tomás i, finalment, realitza el postgrau a l’Escola d’Arts Musicals Luthier a Barcelona.

És guanyador de diversos concursos internacionals com a solista i com membre de Barcelona Duo de Guitarra amb la Ksenia Axelroud. Ha ofert concerts per tot el mon, ha realitzat enregistraments per a Catalunya Musica, COM radio, Radio Orfeó de Moscou, WFMT de Chicago i TV3 que va va dedicar un reportatge a la seva trajectòria.

Nascuda a (Sabadell). Es llicencia en Història i Ciències de la Música (UAB) i posteriorment realitza la carrera de Pedagogia del clarinet (ESMUC).

Desenvolupa la seva tasca docent en diferents escoles de música, col·labora habitualment amb el Museu de la Música de Barcelona i participa en projectes de recerca relacionats amb el camp de la divulgació musical i la formació corporal.

Com a clarinetista, ha col·laborat amb Joventuts Musicals de Sabadell i de Palafrugell, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat i ha actuat en espais com l’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música. Actualment és clarinetista en diferents grups de música de cambra, a l’Orquestra Simfònica de Joventuts Musicals de Sabadell, i, des de l’any 2003, és clarinetista a la Banda de Música de Sabadell, formació amb la qual ha actuat com a solista amb l’Adagio del Concert per a clarinet de Mozart i amb el Concert de clarinet d’Artie Shaw.

Nascut a Barcelona el 1999, l'Eric porta la música dins des que era petit. Fill de pares músics, amb  cinc anys comença els seus estudis de piano al Conservatori Professional de Música de Badalona. Amb nou anys, deixa el piano i troba en la trompeta allò que necessitava per continuar gaudint i aprenent amb la música. Amb dotze anys, passa a cursar la resta del grau professional a l'Escola de Música Moderna de Badalona, on també aprèn cant, piano, flauta travessera i trombó. Amb divuit anys, entra a l'Escola Superior de Música de Catalunya, on obté el títol superior d'interpretació en l'especialitat de trompeta jazz.

Ha estat alumne de Matthew Simon, Mireia Farrés, Manel Barea, Alfredo Garcia, Esteve Genís i Carme Canela, entre d'altres. Compta amb una àmplia experiència interpretativa en diversos formats de l'àmbit del jazz, la música moderna i la música popular. Actualment, compagina la seva activitat com a intèrpret amb la docència, una activitat que estima profundament i a la que es dedica des de l'any 2018.

Nascuda a Barcelona, als 5 anys s’inicia en la música com a cantaire de la Coral Esquitx, impulsada per la pedagoga Dolors Bonal i el mestre Oriol Martorell, més endavant, es titula en Pedagogia musical al Conservatori Superior de música del Liceu.

Posteriorment realitza els estudis de Doctorat en didàctica de la música a la Universitat de Barcelona i s’especialitza en l’educació musical del primer cicle d' infantil i el desenvolupament del llenguatge oral.

Ha format part del grup de recerca sobre Innovació en Educació Musical a l’Etapa Infantil de la Universitat de Barcelona dirigit per la catedràtica  Mª Àngels Subirats Bayego.

Ha participat activament en diversos seminaris i congressos d'Investigació musical a Madrid, Bilbao, Porto, Girona. Ha col·laborat com a professora en el Postgrau d’Educació musical de la Universitat de Girona.

Amplia  la seva formació pedagògica aprofundint en els mètodes Dalcroce, Willems, Yamaha i  Kodaly en reconegudes Institucions Catalanes, Espanyoles i Europees. Realitza diversos cursos de direcció coral, de pedagogia del piano i de pedagogia de grup en l’ensenyament instrumental.

La seva tasca professional combina la direcció de persones i la docència. Ha estat cap d'estudis a l'Escola de música Ricomà de Rubi de 1994 al 2000. Ha estat fundadora i directora de l'Escola de música Montserrat del 2000 al 2010, també ha estat impulsora i directora de l'Escola Municipal de Música de Tona del 2010 al 2016. Actualment exerceix com a Directora de l'Escola Municipal de Música de Can Fargues.

Ha desenvolupat la seva tasca docent impartint classes d’estimulació musical en família, de música i moviment, de llenguatge musical, de piano, d’agrupacions corals e instrumentals i fent de formadora de mestres d'escoles bressol.

Pedagoga musical especialitzada en la formació musical bàsica i general per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Disposa del títol en grau professional de piano i estudis superiors de cant. Ha realitzat cursos de d’educació musical Willems i Orff Schulwerk i de direcció coral tant en institucions de referència de Catalunya com d’Europa.

Ha investigat en la pedagogia de la tècnica vocal en grup dins dels cors amateurs. S’ha format en noves metodologies pedagògiques relacionades amb el treball cooperatiu i en l’ús de les noves tecnologies en la didàctica.

Ha estat soprano del Cor Madrigal, sotsdirectora del Cor Albada i professora de tècnica vocal al Cor Signum i Ariadna. Tots ells de l'Agrupació Cor Madrigal. També ha participat en diversos projectes corals del Cor de la Universitat Ramon Llull, Fònics 2.0 i el Cor de cambra GAC.

Actualment combina la feina a l’Escola de Música de Can Fargues amb l’ensenyament musical a la ESO, la direcció coral, la pedagogia de la veu i la interpretació vocal.

En els seus estudis combina la doble titulació de Mestre Especialista de Música per la UB, i de Professora Superior de Llenguatge i Guitarra pel Conservatori Superior de Música del Liceu, tot estudiant amb grans mestres com Sergi Vicente i el dúo de guitarres Kassner-Quer.

En l’etapa de formació universitària s’especialitza en els mètodes Kodaly, Orff, Dalcroze i Willems d’ensenyament musical per al més petits, així com en diverses tècniques vocals i la flauta de bec.

Després de treballar més de deu anys a l’Escola de Música Pilar Villanueva com a professora de llenguatge musical i guitarra, passa a treballar uns quants anys com a professora a Secundària, i aprofita per indagar altres camps com la filosofia i el disseny gràfic. Actualment combina la feina a l’EMM Can Fargues amb el treball per compte propi de disseny gràfic.

Saxofonista i compositor català, conegut sobretot per la seva faceta com a baritonista.  S’inicia en el saxo a l’Escola Municipal de Música de Martorell, on rep classes de l’Enric de Castro. Continua els seus estudis al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb el Víctor Béjar i el Miquel Bofill. Acabada aquesta etapa relacionada amb la part més clàssica del saxo, desenvolupa inquietud per la música moderna i el Jazz i accedeix al Conservatori del Liceu de Barcelona, on rep classes de Gorka Benítez, Jon Robles, Víctor de Diego, David Mengual, Ramón Prats, Giulia Valle, Llibert Fortuny, Horacio Fumero i Mayte Alguacil, entre d’altres. Forma part durant 2 anys de la Big Band del Liceu, sota la direcció de Sergi Vergés. 

En la part final dels seus estudis superiors es decanta cap al saxo baríton, el qual esdevé el seu instrument principal. Ha estat fundador de diferents projectes entre els que destaca  Andreu Domènech 4tet i Drop Collective. Actualment també forma part de The Django Orquestra i The Amy's Soul. Ha tocat amb formacions com The Gramophone Allstars Big Band i The Excitements.

Del setembre del 2019 al juliol del 2020 viu a Graz (Àustria) on segueix desenvolupant-se com a músic.

Al Febrer del 2020 veu la llum el seu primer àlbum com a líder, Hirundo rustica. Un recull de composicions originals acompanyades de fotografia i versos. 

Sempre ha compaginat la feina d'intèrpret amb la docència treballant a diferents escoles a l'Hospitalet, Barcelona, Cornellà i Gavà. Principalment fent classes individuals de saxofón, però també de clarinet, flauta, banda, combo i llenguatge musical.

Nascut a Terrassa realitza la seva formació al Conservatori Superior del Liceu amb el guitarrista Dani Pérez. Es gradua sota la direcció del mestre Sergi Vergés amb un concert final dedicat a explorar el jazz simfònic i el paper de la guitarra com a instrument solista.

El jove guitarrista egarenc lidera el seu propi quintet on interpreta composicions i arranjaments propis acompanyat per Haizea Martiartu al saxo alt i soprà, Clara Lai al piano, Emilio Martín al contrabaix i Jankely Fèlix a la bateria. A més a més és el productor musical de la cantant Maria Betriu amb la que ha editat tres àlbums (dos d'ells dedicats a explorar el jazz cantat en català). També treballa en formacions com Xavi Garriga & Hat Trick i The Dixie Monsters, i ha col·laborat amb solistes, formacions i cantants com Josep M. Farràs, John DuBuclet, Philippe Colom, Jove Big Band del Taller de Músics, Els Amics de les Arts, Monica Green, Nina i Àngels Gonyalons, Ainhoa Cantalapiedra (guanyadora OT2) i Gemma Humet entre d'altres. Ha participat en el musical infantil Geronimo Stilton del Parc d'Atraccions del Tibidabo. Desenvolupa la seva faceta de compositor fent bandes sonores per diversos curtmetratges i teasers (campanyes d'intriga).

Pel que fa a la docència actualment és professor de guitarra elèctrica i combo a l'EMM de Can Fargues de Barcelona.

Obté el títol superior en l'especialitat de piano clàssic (cursant-ho a Musikene i al Conservatori Superior de Música de Navarra). També obté el títol Superior de piano jazz a l'Escola Superior de Música de Catalunya.
Ha treballat durant quatre anys com a pianista al Conservatori de Dansa de Lisboa i a l'Escola Superior de Dansa de Lisboa.
Paral·lelament sempre ha anat combinant la seva tasca com a professora de música amb la seva carrera com a pianista amb la realització de concerts, presentant diferents formacions i projectes de jazz i música improvisada.

Comença els estudis de violí amb Tomàs González i continua amb Eva Graubin a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Més tard es trasllada a la prestigiosa Musikhochschule de Freiburg (Alemanya) on cursa els estudis de Màster amb Simone Zgraggen i Ulf Hoelscher. Posteriorment realitza un postgrau amb Lorenza Borrani a l’Scuola di Musica di Fiesole (Itàlia). 

En l’àmbit de la música de cambra ha format part del Quartet Ausart, participant en el JMI Chamber music Campus de Weikersheim amb professors com el Quartet Casals,Ferenc Rados, Eberdhart Feltz i Heime Müller. Actualment forma part del Leos Quartet. 

Dins del món orquestral és cocreador de l'orquestra cooperativa Camerata Penedès i ha format part de la Philarmonisches Orchester Freiburg, Basel Sinfonietta, Freiburger Kammersolisten, Orquestra de Cambra del Penedès, GiOrquestra, Orquestra Camera Musicae i més recentment d’Spira Mirabilis. 

Pedagògicament realitza un màster en pedagogia a la Musikhochschule Freiburg (Andreas Doerne) i es forma en Rítmica Jacques Dalcroze a l'Institut Joan Llongueres d'on és Professor de violí, música de cambra i orquestra. Actualment s'incorpora a l'Escola de Música Municipal Can Fargues de Barcelona. 

Neus Martínez és una actriu, que combina el cant i la dansa amb el teatre. Es va llicenciar en art dramàtic a l'Institut de Teatre de Barcelona, completant els seus estudis a la universitat Rose Brufford College de Londres (Anglaterra). Ha estudiat cant amb Mone Teruel, François Vaiana (Bèlgica), Odette Telleria (Taller de Músics) i Esney Morales (Cuba). Ha participat en diferents intensius de música i interpretació com Young Jazzpuzzle (Bèlgica), Sonja Kehler Workshop (Alemanya) i Juneda incursió. Ha estudiat dansa contemporània a la Piconera, Ramon Soler, Studio Hybrid i DanscentrumJette (Bèlgica).

Sempre en la recerca de trobar un llenguatge comú entre les arts, investiga la interrelació entre teatre, música, poesia i dansa per crear un espectacle complet. Actualment, canta a Voleo, un trio on fan un concert teatralitzat de boleros, tangos i nova cançó.

Ha creat i format part de diferents projectes com Mousse (poesía musicada), D-Krostings (poesia, dansa i teatre) i Les contacatacacontes (teatre infantil). Ha participat com a actriu en diversos espectacles com La veu, la guitarra i el temps (poesia i cançons), Boris Vian, parlem-ne (teatre musical), Don Jean de Molière (teatre en francès), A per totes! (teatre social), Dempeus (teatre social), El ratolí electrònic (cantata), l'esvoranc (teatre) i Universos paral·lels (teatre gestual). Ha cantat també en cors d'òperes i sarsueles amb companyies com Harmonia Catalunya i la Companyia lírica de SXXI (Teatre Coliseum i Victòria).Ha participat també com a actriu-ballarina en diferents espectacles com 3imatges i Somnis de dones de la Mediterrània (inaugurant la Fira de la Mediterrànea, 2006).

El seu currículum es completa amb l’àmbit de la docència. Ha treballat donant classes de teatre extraescolars en diferents escoles, instituts i centres cívics, i durant 5 anys ha coordinat i desenvolupat el projecte de teatre Una caixa d'emocions, una drecera pedagògica a l'escola Joan Torredemer.

Comença els seus estudis musicals de violoncel a l'edat de vuit anys a Sevilla i aviat Claudio Baraviera passa a ser el seu principal professor. A l'edat de divuit anys es trasllada a Bucarest per a continuar els seus estudis amb Anca Vartolomei, i posteriorment comença els seus estudis superiors en el Conservatori Superior de Música de Castella i Lleó (COSCYL) sota la tutela d'AldoMata. Els estudis de Màster els va realitzar en el conservatori superior de Barcelona (ESMUC) sent el seu mentor José Mor, cello principal de l'OBC.

Al llarg de la seva carrera, ha completat la seva formació amb destacats violoncel·listes com LaszloFenyo, Luiza Nancu, Marin Cazacu i Asier Polo entre altres, havent realitzat també diferents cursos de música antiga i violoncel Barroc.

La seva passió per l'activitat docent va començar des de molt jove, compartint els seus coneixements ja des del principi. Ha treballat en diverses escoles com a professor de violoncel i de música de cambra. Actualment, és professor de violoncel i d'ensembles de corda i orquestra a l'Escola Municipal Can Fargues així com en l'Escola Luthier de música i dansa.

La seva activitat docent la compagina amb la seva passió per la música de cambra. Ha tocat en diferents formacions, destacant el trio amb clarinet i piano, grup amb la qual va obtenir el primer premi en el concurs internacional Antoni Basses, així com el quartet de cordes, sent aquest el seu grup predilecte. Els seus principals mentors en aquesta formació han estat Alejandro Bustamante i el seu pare, violí segon del quartet Silvestri. Actualment, toca un Imer Piccinotti, violoncel italià modern.

S'inicia amb cinc anys en la música, primer a l'Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls i més endavant al Conservatori de Sabadell, on comença la seva carrera amb l'oboè i on rep el Premi d'Honor. Realitza els seus estudis superiors a l'Escola Superior de Música de Catalunya i posteriorment, amplia la seva formació al Conservatori Superior del Liceu, obtenint un Màster en interpretació d'oboè.

Els seus mestres han estat Berta Gasull, Eduardo Martínez, Dolors Chiralt, Oscar Diago, César Altur i Lucas Macías, entre d'altres. Ha assistit a cursos on ha rebut classes de solistes internacionals com Thomas Hindermühle, Dudu Carmel, Petar Hristov, Emmanuel Abbhül, Louis Capezzalli, Ralph Van Daal, David Walter i Josef Kiss.

Ha col·laborat amb formacions com l'Orquestra Simfònica del Vallès, la Franz Schubert Filharmonia, l'Orquestra de Cambra de Granollers, l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, la Bruckner Akademie Orchester de Múnich i l'Orquestra de Cambra Catalana, i ha actuat com a solista amb l'Orquestra de Cambra de Sabadell i la Banda de Música de Sabadell. També ha format part d'iniciatives que tenen a la música moderna i el jazz com a protagonistes, entre elles l'Esmuc Jazz Project i el Jorge Rossy & JazzGranollers Ensemble.

Actualment, és membre de la Banda de Música de Sabadell, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i forma part del Trio Montmartre.

Duu a terme la seva tasca docent a l'Escola Municipal de Música de Berga i Conservatori dels Pirineus i a l'Escola Municipal de Música Can Fargues de Barcelona.

Va estudiar Bateria en l’Aula de música moderna del Liceu de Barcelona i en l’escola municipal de l’Hospitalet de Llobregat.

Està Titulat en Interpretació de Jazz i Música Moderna pel Taller de Músics i Graduat en Musicologia per la UAB. A més a més, té el CFGS de So per IES Mare de Deu de la Mercè.

Ha estudiat percussió cubana en el Taller de Músics i percussió clàssica a l’Escola de Música i Centre de les Art de l’Hospitalet de Llobregat. 

Ha participat en projectes d’estil diferents: pop, rock, heavy, funk, jazz, rumba mestissa etc.  amb grups com Sofregit, Regreso al FutuRock, Horem Alvarez, Marxing Band Taller de Músics, El Mosquito del Garito, Orquestra Festuc, Orquestra Moderna Fusió Sant Cugat,  etc.

Aplica coneixements d’altres disciplines com el Ioga per establir una bona rutina en relació a la postura i el desenvolupament del cos amb l’instrument

En l’apartat de professor, ha rebut diferents cursos de pedagogia musical impartits per Harmony Games, en que es destaquen els seu cursos de formació en percussió corporal. Ha treballat organitzant tallers de percussió tradicional i percussió corporal per infants i adults, professor de bateria i combos en diferents escoles.

Comença els seus estudis en el Conservatorio Profesional de Música de Zaragoza a l'edat de dotze anys on estudia Composició, Harmonia, Contrapunt, Història de la Música, Orquestració, Desenvolupament auditiu... Obtenint els títols de Grau Elemental i Professional en el mateix centro en l'especialitat de Fagot.

Als 18 anys entra en la Universidad de Zaragoza on cursa els seus estudis de Grau en Magisteri d'Educació Primària en la Menció de Música, aprofundint els seus coneixements en Pedagogia, Psicologia del desenvolupament, Psicologia i Sociologia, Didàctica, Fonaments d'Educació Musical, Formació instrumental, Formació Vocal i Auditiva, Llenguatges de la Música i aconseguint dues matrícules d'honor en Audició Musical Activa i Música i Moviment expressiu.

Als 22 comença els seus estudis superiors de Música en el Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona on rep classes de Formació de l'Oïda, Música de Cambra, Orquestra, Piano, Improvisació, Estètica Musical i Seminaris de Música contemporània i on es gradua en l'especialitat de Fagot.

En l'àmbit pedagògic ha impartit classes de Cor, Llenguatge Musical, Música i Moviment, Director d'Agrupacions, Fagot, Harmonia i Música de Cambra, entre altres.

En l'àmbit professional ha treballat com a solista de Fagot en diverses orquestres dins i fora de l'àmbit nacional, destacant l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Orquesta de Bandas Sonoras, Orquestra Simfònica del Vallès i Orquesta Reino de Aragón.

Comença els seus estudis de violí al conservatori Victòria dels Àngels a Sant Cugat del Vallès i es titula al Conservatori Superior del Liceu en l'especialització d’interpretació del violí en música clàssica i contemporània. Durant aquests anys ha rebut classes de Tatiana Aleshinsky, Carles Miró, Gisella Curtollo, Sara Bolaños, Manel Porta, Mauro Rossi, Daniel Cubero i Laia Pujolassos. També ha rebut masterclass dels mestres Gerard Claret, Evelio Tieles i Aram Asatryan.

Ha participat en diversos cursos de perfeccionament com el curs Internacional de Música de Cervera i el curs de Forum Musikae a Madrid així com el Barcelona Fiddle Congress formant-se amb diferents gèneres com el violí jazz i la música folk.

En l'àmbit pedagògic ha treballat a l'escola Espaiart i l'escola Artcàdia de Castellar del Vallès, l'escola Dinamic Crescendo de Rubí, a l'Escola Joan Roca de Barcelona i a la Batuescola de Sant Cugat del Vallès realitzant classes de violí, viola, llenguatge musical, conjunts instrumentals i sensibilització.

Actualment combina la seva activitat docent amb la participació en diverses orquestres com l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, l’Orquestra Ocadèmia, l’Orquestra Terres Marca, l’Orquestra Batuelo de l’Orfeó Badaloní i l’Orquestra Pops Symphony d’entre d’altres. Des de la temporada 2016-17 és concertino de la Jove Orquestra de Cerdanyola exercint una tasca artítisca i pedagògica. 

Paral·lelament estudia el grau de Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya amb menció en psicologia clínica.

S'inicia de jove a l'estudi del baix elèctric. De petit neix rodejat d'un ambient artístic, ja que la seva mare és pintora llicenciada en belles arts i el seu pare és un músic autodidacte multiinstrumentista. Fins als divuit anys rep classes amb el seu tiet Toni Pujol, baixista i contrabaixista amb una trajectòria jazzística destacada. Després de preparar-se les proves d'accés al grau superior de música, el 2015 entra a l'ESEM quedant primer de la seva promoció en l'especialitat de baix elèctric.

Actualment, la seva carrera és molt àmplia ja que treballa com a sideman en gravacions i projectes de diferents estils com Jazz/Soul/Pop. És el baixista/contrabaixista de bandes com; Chano Domínguez& TM Ensemble, Sara Terraza & The Black Sheep, Trio Nilo i altres artistes i compositors. També està interessat en l'àmbit multi-disciplinar, treballant amb diferents companyies de teatre musical com; El Pot Petit, Cascai Teatre & Girona Jazz Project. A part de les bandes amb les quals toca regularment, ha coincidit en projectes puntuals amb artistes i compositors destacats com; Antonio Serrano, Carles Benavent, Rafel d'Utrera, JoanAlbert Amargós, Dani López, David Domínguez, Cora Novoa, Chano Domínguez.

Nascuda a Vigo comença els estudis de música obtenint el grau professional a Santiago de Compostela. Posteriorment es trasllada a Barcelona on finalitza els estudis superiors de piano al Conservatori Municipal amb la Carmen Vilà i Fassier.

Ha fet estudis de pedagogia musical a l’Orff Institute i de piano al Mozarteum de Salzburg (Austria). Ha fet nombrosos cursos de piano on va escoltar i rebre consells de grans pianistes: Paul Badura Skoda, Nikita Magaloff Alan Weiss, Elsa Púppulo, A.Golovine, C. Martínez Mehner, A. Jasinski, Josep Colom, Grant Johansen,... Durant quatre anys va realitzar un aprenentatge intensiu de percussió malinké amb el músic i ballarí de Guinea-Conakry Abdulae Ndaye.

Actualment, els seus interessos i formació es centren, a més de noves maneres de realitzar l’ensenyament del piano, en l’educació en la interioritat, treballant en els cursos coordinats per la Berta Meneses.

Té amplia experiència en la docència tant pública com privada en diferents conservatoris i escoles de música de Catalunya.

Comença els seus estudis musicals al conservatori Reveriano Soutullo, obtenint el grau professional de piano. Posteriorment ingressa al conservatori superior de música de Vigo, on obté el grau en composició musical. Simultàniament, cursa un grau en cant líric al conservatori professional de Vigo, on també es gradua en aquesta mateixa especialitat.

Al llarg de la seva carrera musical ha complementat els seus estudis amb diversos cursos de piano, composició, cant i direcció d'orquestra respectivament, i l'any 2016 va ser becada per al curs universitari internacional de música espanyola a Santiago de Compostela, on va rebre classes de Antón García Abril i Maximino Zumalave.

Comença els seus estudis musicals a Madrid. A continuació estudia al Conservatori Superior de Salamanca amb Thuan Do min, on finalitza el seus estudis amb les máximes qualificacions. Posteriorment cursa un postgrau amb Veronika Hagen (membre del Quartet Hagen) a la Universität Mozarteum de Salburg.

Ha estat viola solista de la Orquesta Sinfónica del Conservatorio Superior de Salamanca durant els anys 2000-2004, membre de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), European Union Youth Orquestra, Gustav Mahler Junger Orchester i ha colaborat amb l’Orquestra de Radio Televisión Española (RTVE), l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), i entre el 2006-2010 viola solista de l’Orquestra Camerata XXI de Tarragona.

Pel que fa a la seva activitat pedagògica ha estat professora de viola de grau mig al Conservatori del Liceu de Barcelona entre el 2006-2008, i professora convidada en orquestres juvenils. Des del 2005 és professora titular al Conservatorio Profesional de Música de Monzón.

Actualment desenvolupa la seva labor pedagògica a l´Escola Municipal de Música Can Fargues de Barcelona, i col·labora activament com a violista solista amb l’Orquestra Camera Musicae (OCM) i a l’ Ensemble Kammart de Barcelona.

Inicià els estudis de clarinet als 5 anys, a Mallorca, i als 8 entrà a la banda de música del seu poble natal. Finalitzà el grau mitjà al 2013, amb la menció honorífica en l’especialitat de clarinet. Cursant el grau superior al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears amb Víctor de la Rosa, guanyà el primer i segon premi i menció honorifica al concurs de música de cambra i el primer premi al concurs de solistes. Ha finalitzat el Màster d’estudis avançats amb interpretació clàssica a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb un excel·lent. A més, a guanyat el segon premi del concurs internacional de quartets “Clarinetíssim" i primer premi amb l’especialitat de duets al concurs “Antoni Besses’’.

Com a clarinet solista, ha tocat amb l’orquestra simfònica del Conservatori Superior de les Illes Balears.

La seva tasca com a docent, començà amb tan sols 19 anys. Imparteix les matèria de clarinet, llenguatge musical, iniciació a la música i conjunts instrumentals. A més, forma part de l’equip docent de les colònies musicals de la Federació de Bandes de les Illes Balears, on l’any 2017 va ser la directora de la banda infantil i juvenil.

Ha tocat a sales com El Palau de la música Catalana, Auditori de Barcelona, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Auditori de Palma , Auditori d’Eivissa, diverses sales a Milà ( Itàlia ) i al Jem (Tunísia)

Nascuda a Barcelona l’any 1977, ha realitzat els seus estudis musicals als conservatoris de Badalona, del Liceu i d'Orléans (França) on obté el Premier prix première nommée de flauta travessera. Posteriorment continua els seus estudis a l’École Normale de Musique de París obtenint el Prix d’Exécution avaluada pel Michel Debost. Ha rebut classes regularment de Pierre-Yves Artaud, Arlette Leroy-Biget, Pierre-Alain Biget, Vicens Prats, Albert Mora, Ramón Vilalta, Joan Vayreda, Oriol Rigau.

Ha estat membre titular de l’Orquestra de Flautes Francesa (OFF) durant quatre anys realitzant creacions contemporànies a diversos llocs d’Europa, així com membre de diverses formacions cambrístiques a França i a Catalunya.

Principalment ha desenvolupat la docència a les Escoles Municipals de Vilafranca del Penedès i de Premià de Dalt, de la qual té la plaça titular de flauta travessera des del 2005 i a on ha exercit la direcció del centre. Actualment també és professora de flauta travessera i secretaria acadèmica de l’EMM de Can Fargues a Barcelona.

Ha realitzar els seus estudis de flauta de Bec al Conservatori d’Utrecht, Holanda on obté el títol superior Docerend Musicus Klassike Muziek.

Com a flautista, s'ha dedicat a la música antiga interpretada amb instruments originals, en formacions com ara Quartett Barroc, Quadro la Bergamasca, Quartet Victoria i Liaison Ensemble entre d'altres. Ha actuat en diversos festivals de música antiga i contemporània com ara: I Festival de música de Requena, Setmana de música religiosa de Burgos, Festival de música Contemporànea d’Amsterdam, II jornadas internacionales de música (Universidad autonoma de Madrid). També ha enregistrat per Catalunya Música per R.N.E i Harmonia Mundi-Novodisc O.D.Group.

En el camp de la pedagogia a pres especial interès en la Pedagogia i Aprenentatge de l'instrument en grup, rebent formació directa de la pedagoga Arlette Biget.

Psicòloga, graduada en psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Així mateix, té formació reglada en el món de les arts escèniques. En el transcurs dels seus últims vuit anys, s'ha desenvolupat en una mirada multidisciplinària que es mou des de la psicologia a l'art dramàtic, el clown, la dansa, la performance i en recursos de les arts visuals i plàstiques, com el collage escènic, l'exposició, la fotografia, etc.

La seva passió per les arts en agència amb el món social i comunitari la porta a estudiar el Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social a l'Institut del Teatre. A més, amb una mirada crítica i oberta del camp de la salut mental compta amb el Postgrau de Salut Mental Col·lectiva
de la Universitat Rovira i Virgili.

Té experiència de dos anys en treballar com a psicòloga en un Centre Socioeducatiu a Nou Barris. Des d'una mirada sistèmica i integral dels processos de creixement, té experiència en el treball educatiu i d'acompanyament emocional de les necessitats en la infància i adolescència en les escoles, com també, en l'acompanyament del vincle en l'àmbit familiar. A més, ha realitzat tallers socioeducatius grupals dirigits a infants i joves, com també intervenció sociofamiliar en grups de mares i pares.

Tanmateix, té formació en Teatre Espontani i Teatre Social i ha estat participant amb projectes de salut mental i arts escèniques. Té experiència en treballar des de diferents llenguatges artístics en la dinamització d'espais creatius grupals des d'una exploració i possibilitat d'expressió, necessària a totes les edats i com a posta política.