Equip Humà

Professorat

Inicia els seus estudis musicals a l’edat de tretze anys a l’escola de música de la Banda de la Agrupació Musical Rapitenca( tarragona), estudis que més tard ampliarà en els conservatoris de Tortosa, València i Barcelona, on estudia Trompa, Harmonia Contrapunt, Fuga, Composició-instrumentació i direcció d’orquestra amb l’obtenció de diferents premis i mencions d’honor en les respectives especialitats. Així com estudis de direcció especialitzada de banda i conjunts de vent .

Com a trompista ha col·laborat amb les orquestres catalanes més importants com l’OCB, l’orquestra del gran teatre del Liceu,l’orquestra del Vallés, així com la orquestra de cambra d’Elberg (suïssa) i l’orquestra de cambra de Moscou, amb les quals ha actuat com a solista. També ha estat trompa solista de l’orquestra de la temporada d’òpera del teatre principal de Barcelona i Trompa solista de l’orquestra del festival de música de Peñíscola.

Actualment és el director de la banda de música de l’Agrupació Musical Rapitenca, professor de Trompa , conjunt instrumental i història de la música en del conservatori de Vila-seca ( tarragona),. Així com professor de trompa conjunt instrumental en l’Escola de música de Sant Carles de la Ràpita. Ha estat professor col·laborador en el Conservatori Municipal de música de Barcelona, així com professor de metall i conjunt instrumental en l’Aula de música 7 de Barcelona, en l’escola de música de La Lira Ampostina i l’Escola municipal de música d’Ulldecona.

Les seves inquietuds per la música i les seves aplicacions en l’educació, l’han portat a realitzar un màster en musicoteràpia.

Ha composat música de cambra, cobla i orquestra, Banda,. En el camp de la composició pedagògica ha realitzat una important tasca, , fent que les seves obres s’interpreten sovint i formen part de molts currículums de Conservatoris tant de Catalunya com de l’Estat Espanyol, o siguin obres obligades en concursos d’interpretació estatals i internacionals.

Comença els seus estudis de contrabaix a l’Escola de Música del Sícoris a Lleida, i posteriorment al Conservatori de la mateixa ciutat, obtenint el Grau Mitjà amb una Menció d’Honor en contrabaix. A continuació estudia al Conservatori Superior del Liceu sota el mestratge de Christoph Rahn.

Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) durant els anys 2007-2010, i ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l’Orquestra Simfònic del Vallès (OSV), entre altres orquestres del territori.

Ha participat en diferents musicals (Scaramouche, Mar i Cel, La Monyos...). Es membre de la Cobla Jovenívola d’Agramunt, així com membre fundador del Quintet Novalis.

Actualment desenvolupa la seva labor pedagògica a l’Escola de Música del Sícoris i l’Escola Municipal de Música Can Fargues de Barcelona, i col·labora activament amb l’Orquestra Camera Musicae (OCM) i l’Orquesta Reino de Aragón (ORA).

Va començar a estudiar la guitarra amb el seu pare als sis anys, i més tard acaba els estudis superiors al Conservatori Superior Oscar Esplá (Alacant) amb José Tomás (deixeble de Andrés Segovia). Finalment, realitzaha fet el postgrau a Peabody Conservatory (Baltimore, EEUU) amb Manuel Barrueco, un dels millors guitarristes del món.

Ha desenvolupat una intensa vida concertística com a solista i com part del Barcelona Duo de Guitarra amb Joan Benejam. Ha tocat entre altres llocs al Palau de la Música Catalana, Teatre Nacional de Mèxic, Sala Txaikovski de Moscou i altres sales de concert a EEUU, Sud-americà i Europa. Ha enregistrat dos Cds per a dues guitarres. A l´any 2009 va co-fundar la productora Artpegi que organitza concerts i events relacionats amb la guitarra espanyola.

Comença els estudis de trombó al Conservatori de Barcelona i es gradua l’any 2006 a l’ESMUC. Amplia la seva formació a la Hochschule für Musik de Colònia (Alemanya) on estudia un màster en trombó barroc, per una banda, i, per l’altra, un màster de Musicologia i Educació Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha col·laborat amb grups i orquestres d’estils molt diversos com la Cobla Sabadell, l’Original JazzOrquestra del Taller de Músics, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, i especialment amb orquestres amb instruments originals com l’Orquestra BarrocaCatalana, Le Concert des Nations, Al Ayre Español i Los Músicos de Su Alteza entre d’altres.

Forma part de la companyia de música i dansa antiga Xuriach i dels grups de música barroca i renaixentista Lodi Mvsicali i La Caravaggia, amb els que ha actuat a diferents festivals espanyols així com a d’altres països europeus. Amb els diferents grups ha enregistrat per a Catalunya Música, RNE, Radio France, Radio de la Suisse Romande i les ràdios de Bèlgica i Holanda.

Actualment desenvolupa la seva tasca docent com a professor de trombó a les EMM de Can Fargues, Vacarisses i Sant Andreu de la Barca.

Nascuda a (Sabadell). Es llicencia en Història i Ciències de la Música (UAB) i posteriorment realitza la carrera de Pedagogia del clarinet (ESMUC).

Desenvolupa la seva tasca docent en diferents escoles de música, col·labora habitualment amb el Museu de la Música de Barcelona i participa en projectes de recerca relacionats amb el camp de la divulgació musical i la formació corporal.

Com a clarinetista, ha col·laborat amb Joventuts Musicals de Sabadell i de Palafrugell, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat i ha actuat en espais com l’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música. Actualment és clarinetista en diferents grups de música de cambra, a l’Orquestra Simfònica de Joventuts Musicals de Sabadell, i, des de l’any 2003, és clarinetista a la Banda de Música de Sabadell, formació amb la qual ha actuat com a solista amb l’Adagio del Concert per a clarinet de Mozart i amb el Concert de clarinet d’Artie Shaw.

Comença els estudis de guitarra als set anys amb el professor Antoni Alomar. Posteriorment ingressa al Conservatori de Palma de Mallorca on estudia amb Miquel Àngel Aguiló. Obté el Títol Superior amb l’especialitat de guitarra amb les màximes qualificacions al Conservatori Superior de música O. Esplà a Alacant on estudia amb el reconegut Mestre José Tomás i, finalment, realitza el postgrau a l’Escola d’Arts Musicals Luthier a Barcelona.

És guanyador de diversos concursos internacionals com a solista i com membre de Barcelona Duo de Guitarra amb la Ksenia Axelroud. Ha ofert concerts per tot el mon, ha realitzat enregistraments per a Catalunya Musica, COM radio, Radio Orfeó de Moscou, WFMT de Chicago i TV3 que va va dedicar un reportatge a la seva trajectòria.

Nascuda a Barcelona, als 5 anys s’inicia en la música com a cantaire de la Coral Esquitx, impulsada per la pedagoga Dolors Bonal i el mestre Oriol Martorell, més endavant, es titula en Pedagogia musical al Conservatori Superior de música del Liceu.

Posteriorment realitza els estudis de Doctorat en didàctica de la música a la Universitat de Barcelona i s’especialitza en l’educació musical del primer cicle d' infantil i el desenvolupament del llenguatge oral.

Ha format part del grup de recerca sobre Innovació en Educació Musical a l’Etapa Infantil de la Universitat de Barcelona dirigit per la catedràtica  Mª Àngels Subirats Bayego.

Ha participat activament en diversos seminaris i congressos d'Investigació musical a Madrid, Bilbao, Porto, Girona. Ha col·laborat com a professora en el Postgrau d’Educació musical de la Universitat de Girona.

Amplia  la seva formació pedagògica aprofundint en els mètodes Dalcroce, Willems, Yamaha i  Kodaly en reconegudes Institucions Catalanes, Espanyoles i Europees. Realitza diversos cursos de direcció coral, de pedagogia del piano i de pedagogia de grup en l’ensenyament instrumental.

La seva tasca professional combina la direcció de persones i la docència. Ha estat cap d'estudis a l'Escola de música Ricomà de Rubi de 1994 al 2000. Ha estat fundadora i directora de l'Escola de música Montserrat del 2000 al 2010, també ha estat impulsora i directora de l'Escola Municipal de Música de Tona del 2010 al 2016. Actualment exerceix com a Directora de l'Escola Municipal de Música de Can Fargues.

Ha desenvolupat la seva tasca docent impartint classes d’estimulació musical en família, de música i moviment, de llenguatge musical, de piano, d’agrupacions corals e instrumentals i fent de formadora de mestres d'escoles bressol.

En els seus estudis combina la doble titulació de Mestre Especialista de Música per la UB, i de Professora Superior de Llenguatge i Guitarra pel Conservatori Superior de Música del Liceu, tot estudiant amb grans mestres com Sergi Vicente i el dúo de guitarres Kassner-Quer.

En l’etapa de formació universitària s’especialitza en els mètodes Kodaly, Orff, Dalcroze i Willems d’ensenyament musical per al més petits, així com en diverses tècniques vocals i la flauta de bec.

Després de treballar més de deu anys a l’Escola de Música Pilar Villanueva com a professora de llenguatge musical i guitarra, passa a treballar uns quants anys com a professora a Secundària, i aprofita per indagar altres camps com la filosofia i el disseny gràfic. Actualment combina la feina a l’EMM Can Fargues amb el treball per compte propi de disseny gràfic.

Estudia el grau mitjà de música clàssica a Madrid, on toca en orquestres simfòniques i big bands. En el 2012, es trasllada a Sant Sebastià per a estudiar el grau superior en trompeta moderna, on finalitza produint un disc de big band. El 2016 li porta a Groningen, Holanda i a Nova York, als Estats Units, on obté un màster en interpretació i arranjaments. Durant els següents dos anys, serà trompetista en els creuers Cunard mentre obté el màster en educació de professorat a distància per la Universitat Internacional de València. El 2020 s'estableix a Catalunya, on combina la seva labor musical amb la docència.

Nascut a Terrassa realitza la seva formació al Conservatori Superior del Liceu amb el guitarrista Dani Pérez. Es gradua sota la direcció del mestre Sergi Vergés amb un concert final dedicat a explorar el jazz simfònic i el paper de la guitarra com a instrument solista.

El jove guitarrista egarenc lidera el seu propi quintet on interpreta composicions i arranjaments propis acompanyat per Haizea Martiartu al saxo alt i soprà, Clara Lai al piano, Emilio Martín al contrabaix i Jankely Fèlix a la bateria. A més a més és el productor musical de la cantant Maria Betriu amb la que ha editat tres àlbums (dos d'ells dedicats a explorar el jazz cantat en català). També treballa en formacions com Xavi Garriga & Hat Trick i The Dixie Monsters, i ha col·laborat amb solistes, formacions i cantants com Josep M. Farràs, John DuBuclet, Philippe Colom, Jove Big Band del Taller de Músics, Els Amics de les Arts, Monica Green, Nina i Àngels Gonyalons, Ainhoa Cantalapiedra (guanyadora OT2) i Gemma Humet entre d'altres. Ha participat en el musical infantil Geronimo Stilton del Parc d'Atraccions del Tibidabo. Desenvolupa la seva faceta de compositor fent bandes sonores per diversos curtmetratges i teasers (campanyes d'intriga).

Pel que fa a la docència actualment és professor de guitarra elèctrica i combo a l'EMM de Can Fargues de Barcelona.

Nascuda a Sabadell, va començar a tocar l’oboè als 11 anys amb Berta Gasull al conservatori de Sabadell. Va seguir els estudis superiors amb Thomas Indermühle i, després de graduar-se, el 2012 va fer un màster d’interpretació amb Dudu Carmel a la universitat de Tel Aviv. Durant uns 4 anys, va formar part de l’Orquestra de Cambra d’Israel, dirigida per Ariel Zuckermann, i, més tard, va obtenir la plaça de corn anglès i d'assistent d’oboè principal a l’Orquestra Simfònica de Haifa, sota la direcció de Yoel Levi. Durant els 11 anys, a Israel, va tenir l’oportunitat de col·laborar amb l’Orquestra Filharmònica d'Israel amb directors com Zubin Mehta i Kent Nagano, tocar amb l’Òpera d’Israel i, fins i tot, en diversos musicals, produccions del teatre Habima d’Israel. Pel que fa a la docència, la Mariona va ser la professora d’oboè del conservatori “Hasadna” de Jerusalem entre el 2017 i el 2022 i també del Polyphony Fondation de Natzaret. El 2023 decideix tornar a Catalunya. En l’actualitat, col·labora amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i recentment, ha començat a impartir classes d’oboè a Can Fargues i a l’EMCA.

Obté el títol superior en l'especialitat de piano clàssic (cursant-ho a Musikene i al Conservatori Superior de Música de Navarra). També obté el títol Superior de piano jazz a l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Ha treballat durant quatre anys com a pianista al Conservatori de Dansa de Lisboa i a l'Escola Superior de Dansa de Lisboa.

Paral·lelament sempre ha anat combinant la seva tasca com a professora de música amb la seva carrera com a pianista amb la realització de concerts, presentant diferents formacions i projectes de jazz i música improvisada.

La seva carrera musical es va consolidar a Barcelona, havent realitzat els seus estudis al Taller de Músics i posteriorment a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Dins d'aquest context, es va nodrir de músics de la talla de Gorka Benitez, Joan Chamorro, Horacio Fumero i Chano Dominguez, entre altres. Actualment, desenvolupa la seva activitat com a docent, compositora i saxofonista professional, tocant en formacions de tota mena, des de petits formats a trio fins a grans orquestres de jazz.

Comença els estudis de violí amb Tomàs González i continua amb Eva Graubin a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Més tard es trasllada a la prestigiosa Musikhochschule de Freiburg (Alemanya) on cursa els estudis de Màster amb Simone Zgraggen i Ulf Hoelscher. Posteriorment realitza un postgrau amb Lorenza Borrani a l’Scuola di Musica di Fiesole (Itàlia). 

En l’àmbit de la música de cambra ha format part del Quartet Ausart, participant en el JMI Chamber music Campus de Weikersheim amb professors com el Quartet Casals,Ferenc Rados, Eberdhart Feltz i Heime Müller. Actualment forma part del Leos Quartet. 

Dins del món orquestral és cocreador de l'orquestra cooperativa Camerata Penedès i ha format part de la Philarmonisches Orchester Freiburg, Basel Sinfonietta, Freiburger Kammersolisten, Orquestra de Cambra del Penedès, GiOrquestra, Orquestra Camera Musicae i més recentment d’Spira Mirabilis. 

Pedagògicament realitza un màster en pedagogia a la Musikhochschule Freiburg (Andreas Doerne) i es forma en Rítmica Jacques Dalcroze a l'Institut Joan Llongueres d'on és Professor de violí, música de cambra i orquestra. Actualment s'incorpora a l'Escola de Música Municipal Can Fargues de Barcelona. 

Comença els seus estudis musicals de violoncel a l'edat de vuit anys a Sevilla i aviat Claudio Baraviera passa a ser el seu principal professor. A l'edat de divuit anys es trasllada a Bucarest per a continuar els seus estudis amb Anca Vartolomei, i posteriorment comença els seus estudis superiors en el Conservatori Superior de Música de Castella i Lleó (COSCYL) sota la tutela d'AldoMata. Els estudis de Màster els va realitzar en el conservatori superior de Barcelona (ESMUC) sent el seu mentor José Mor, cello principal de l'OBC.

Al llarg de la seva carrera, ha completat la seva formació amb destacats violoncel·listes com LaszloFenyo, Luiza Nancu, Marin Cazacu i Asier Polo entre altres, havent realitzat també diferents cursos de música antiga i violoncel Barroc.

La seva passió per l'activitat docent va començar des de molt jove, compartint els seus coneixements ja des del principi. Ha treballat en diverses escoles com a professor de violoncel i de música de cambra. Actualment, és professor de violoncel i d'ensembles de corda i orquestra a l'Escola Municipal Can Fargues així com en l'Escola Luthier de música i dansa.

La seva activitat docent la compagina amb la seva passió per la música de cambra. Ha tocat en diferents formacions, destacant el trio amb clarinet i piano, grup amb la qual va obtenir el primer premi en el concurs internacional Antoni Basses, així com el quartet de cordes, sent aquest el seu grup predilecte. Els seus principals mentors en aquesta formació han estat Alejandro Bustamante i el seu pare, violí segon del quartet Silvestri. Actualment, toca un Imer Piccinotti, violoncel italià modern.

Ha col·laborat com alumne de l’ESMUC amb la Banda Municipal de Barcelona i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Ha participat com a músic a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), sota la batuta del mestre director Manel Valdivieso. Paral·lelament amb l’ESMUC, ha estudiat un any al Prince Claus Conservatorium (Groningen, Països Baixos) amb Femke Ijlstra com a professora de saxo a través del programa d’estudis ERASMUS. Dins del CMMB i de l’ESMUC, participa en diferents agrupacions instrumentals com: orquestra, big band, quartet de saxos, ensemble de saxos i banda. Amb aquesta última, ha realitzat concerts de solista com a reconeixement al premi del concurs de solistes del CMMB. Ha estat professor titular de saxo a l’escola de música Aula7 i escola Pia de Sabadell. Ha impartit classes de saxòfon a l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS), a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, al Conservatori de Sant Cugat i a l’Escola Municipal de Música d’Agramunt (EMMA). Com a reconeixements acadèmics, cal destacar semifinalista al Concurs Andorra Sax Fest (2018), guanyador del Concurs de Solistes del Conservatori Municipal de Barcelona (2015) i guanyador del Premi d’Honor d’Interpretació del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (2015).

Va estudiar Bateria en l’Aula de música moderna del Liceu de Barcelona i en l’escola municipal de l’Hospitalet de Llobregat.

Està titulat en Interpretació de Jazz i Música Moderna pel Taller de Músics i Graduat en Musicologia per la UAB. A més a més, té el CFGS de So per IES Mare de Deu de la Mercè.

Ha estudiat percussió cubana en el Taller de Músics i percussió clàssica a l’Escola de Música i Centre de les Arts de l’Hospitalet de Llobregat. 

Ha participat en projectes d’estil diferents: pop, rock, heavy, funk, jazz, rumba mestissa etc. amb grups com Sofregit, Regreso al FutuRock, Horem Alvarez, Marxing Band Taller de Músics, El Mosquito del Garito, Orquestra Festuc, Orquestra Moderna Fusió Sant Cugat,  etc.

Aplica coneixements d’altres disciplines com el Ioga per establir una bona rutina en relació amb la postura i el desenvolupament del cos amb l’instrument.

En l’apartat de professor, ha rebut diferents cursos de pedagogia musical impartits per Harmony Games, en què es destaquen els seus cursos de formació en percussió corporal. Ha treballat organitzant tallers de percussió tradicional i percussió corporal per infants i adults, professor de bateria i combos en diferents escoles.

Comença els seus estudis en el Conservatorio Profesional de Música de Zaragoza a l'edat de dotze anys on estudia Composició, Harmonia, Contrapunt, Història de la Música, Orquestració, Desenvolupament auditiu... Obtenint els títols de Grau Elemental i Professional en el mateix centro en l'especialitat de Fagot.

Als 18 anys entra en la Universidad de Zaragoza on cursa els seus estudis de Grau en Magisteri d'Educació Primària en la Menció de Música, aprofundint els seus coneixements en Pedagogia, Psicologia del desenvolupament, Psicologia i Sociologia, Didàctica, Fonaments d'Educació Musical, Formació instrumental, Formació Vocal i Auditiva, Llenguatges de la Música i aconseguint dues matrícules d'honor en Audició Musical Activa i Música i Moviment expressiu.

Als 22 comença els seus estudis superiors de Música en el Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona on rep classes de Formació de l'Oïda, Música de Cambra, Orquestra, Piano, Improvisació, Estètica Musical i Seminaris de Música contemporània i on es gradua en l'especialitat de Fagot.

En l'àmbit pedagògic ha impartit classes de Cor, Llenguatge Musical, Música i Moviment, Director d'Agrupacions, Fagot, Harmonia i Música de Cambra, entre altres.

En l'àmbit professional ha treballat com a solista de Fagot en diverses orquestres dins i fora de l'àmbit nacional, destacant l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Orquesta de Bandas Sonoras, Orquestra Simfònica del Vallès i Orquesta Reino de Aragón.

Comença els seus estudis de violí al conservatori Victòria dels Àngels a Sant Cugat del Vallès i es titula al Conservatori Superior del Liceu en l'especialització d’interpretació del violí en música clàssica i contemporània. Durant aquests anys ha rebut classes de Tatiana Aleshinsky, Carles Miró, Gisella Curtollo, Sara Bolaños, Manel Porta, Mauro Rossi, Daniel Cubero i Laia Pujolassos. També ha rebut masterclass dels mestres Gerard Claret, Evelio Tieles i Aram Asatryan.

Ha participat en diversos cursos de perfeccionament com el curs Internacional de Música de Cervera i el curs de Forum Musikae a Madrid així com el Barcelona Fiddle Congress formant-se amb diferents gèneres com el violí jazz i la música folk.

En l'àmbit pedagògic ha treballat a l'escola Espaiart i l'escola Artcàdia de Castellar del Vallès, l'escola Dinamic Crescendo de Rubí, a l'Escola Joan Roca de Barcelona i a la Batuescola de Sant Cugat del Vallès realitzant classes de violí, viola, llenguatge musical, conjunts instrumentals i sensibilització.

Actualment combina la seva activitat docent amb la participació en diverses orquestres com l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, l’Orquestra Ocadèmia, l’Orquestra Terres Marca, l’Orquestra Batuelo de l’Orfeó Badaloní i l’Orquestra Pops Symphony d’entre d’altres. Des de la temporada 2016-17 és concertino de la Jove Orquestra de Cerdanyola exercint una tasca artítisca i pedagògica. 

Paral·lelament estudia el grau de Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya amb menció en psicologia clínica.

S'inicia de jove a l'estudi del baix elèctric. De petit neix rodejat d'un ambient artístic, ja que la seva mare és pintora llicenciada en belles arts i el seu pare és un músic autodidacte multiinstrumentista. Fins als divuit anys rep classes amb el seu tiet Toni Pujol, baixista i contrabaixista amb una trajectòria jazzística destacada. Després de preparar-se les proves d'accés al grau superior de música, el 2015 entra a l'ESEM quedant primer de la seva promoció en l'especialitat de baix elèctric.

Actualment, la seva carrera és molt àmplia ja que treballa com a sideman en gravacions i projectes de diferents estils com Jazz/Soul/Pop. És el baixista/contrabaixista de bandes com; Chano Domínguez& TM Ensemble, Sara Terraza & The Black Sheep, Trio Nilo i altres artistes i compositors. També està interessat en l'àmbit multi-disciplinar, treballant amb diferents companyies de teatre musical com; El Pot Petit, Cascai Teatre & Girona Jazz Project. A part de les bandes amb les quals toca regularment, ha coincidit en projectes puntuals amb artistes i compositors destacats com; Antonio Serrano, Carles Benavent, Rafel d'Utrera, JoanAlbert Amargós, Dani López, David Domínguez, Cora Novoa, Chano Domínguez.

Nascuda a Vigo comença els estudis de música obtenint el grau professional a Santiago de Compostela. Posteriorment es trasllada a Barcelona on finalitza els estudis superiors de piano al Conservatori Municipal amb la Carmen Vilà i Fassier.

Ha fet estudis de pedagogia musical a l’Orff Institute i de piano al Mozarteum de Salzburg (Austria). Ha fet nombrosos cursos de piano on va escoltar i rebre consells de grans pianistes: Paul Badura Skoda, Nikita Magaloff Alan Weiss, Elsa Púppulo, A.Golovine, C. Martínez Mehner, A. Jasinski, Josep Colom, Grant Johansen,... Durant quatre anys va realitzar un aprenentatge intensiu de percussió malinké amb el músic i ballarí de Guinea-Conakry Abdulae Ndaye.

Actualment, els seus interessos i formació es centren, a més de noves maneres de realitzar l’ensenyament del piano, en l’educació en la interioritat, treballant en els cursos coordinats per la Berta Meneses.

Té amplia experiència en la docència tant pública com privada en diferents conservatoris i escoles de música de Catalunya.

Comença els seus estudis musicals al conservatori Reveriano Soutullo, obtenint el grau professional de piano. Posteriorment ingressa al conservatori superior de música de Vigo, on obté el grau en composició musical. Simultàniament, cursa un grau en cant líric al conservatori professional de Vigo, on també es gradua en aquesta mateixa especialitat.

Al llarg de la seva carrera musical ha complementat els seus estudis amb diversos cursos de piano, composició, cant i direcció d'orquestra respectivament, i l'any 2016 va ser becada per al curs universitari internacional de música espanyola a Santiago de Compostela, on va rebre classes de Antón García Abril i Maximino Zumalave.

Inicià els estudis de clarinet als 5 anys, a Mallorca, i als 8 entrà a la banda de música del seu poble natal. Finalitzà el grau mitjà al 2013, amb la menció honorífica en l’especialitat de clarinet. Cursant el grau superior al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears amb Víctor de la Rosa, guanyà el primer i segon premi i menció honorifica al concurs de música de cambra i el primer premi al concurs de solistes. Ha finalitzat el Màster d’estudis avançats amb interpretació clàssica a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb un excel·lent. A més, a guanyat el segon premi del concurs internacional de quartets “Clarinetíssim" i primer premi amb l’especialitat de duets al concurs “Antoni Besses’’.

Com a clarinet solista, ha tocat amb l’orquestra simfònica del Conservatori Superior de les Illes Balears.

La seva tasca com a docent, començà amb tan sols 19 anys. Imparteix les matèria de clarinet, llenguatge musical, iniciació a la música i conjunts instrumentals. A més, forma part de l’equip docent de les colònies musicals de la Federació de Bandes de les Illes Balears, on l’any 2017 va ser la directora de la banda infantil i juvenil.

Ha tocat a sales com El Palau de la música Catalana, Auditori de Barcelona, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Auditori de Palma , Auditori d’Eivissa, diverses sales a Milà ( Itàlia ) i al Jem (Tunísia)

Nascuda a Barcelona l’any 1977, ha realitzat els seus estudis musicals als conservatoris de Badalona, del Liceu i d'Orléans (França) on obté el Premier prix première nommée de flauta travessera. Posteriorment continua els seus estudis a l’École Normale de Musique de París obtenint el Prix d’Exécution avaluada pel Michel Debost. Ha rebut classes regularment de Pierre-Yves Artaud, Arlette Leroy-Biget, Pierre-Alain Biget, Vicens Prats, Albert Mora, Ramón Vilalta, Joan Vayreda, Oriol Rigau.

Ha estat membre titular de l’Orquestra de Flautes Francesa (OFF) durant quatre anys realitzant creacions contemporànies a diversos llocs d’Europa, així com membre de diverses formacions cambrístiques a França i a Catalunya.

Principalment ha desenvolupat la docència a les Escoles Municipals de Vilafranca del Penedès i de Premià de Dalt, de la qual té la plaça titular de flauta travessera des del 2005 i a on ha exercit la direcció del centre. Actualment també és professora de flauta travessera i secretaria acadèmica de l’EMM de Can Fargues a Barcelona.

Neix a Barcelona i comença a tocar la viola amb vuit anys a l'IEA Oriol Martorell. Una dècada més tard, acaba el Grau Professional al Conservatori Municipal de Barcelona amb el Premi d'Honor del Grau i inicia els estudis superiors en interpretació clàssica i contemporània a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Jonathan Brown (Quartet Casals). El 2016, es trasllada a Basilea (Suïssa) per cursar un màster a la Musik-Akademie amb Silvia Simionescu. Paral·lelament, duu a terme una segona especialització en música contemporània i és academista de la Kammerorchester Basel la temporada 2018-2019, on s'endinsa en la interpretació històrica. Tant en la seva formació com en la seva vida professional, la música de cambra i l'orquestra tenen un paper essencial. Ha estat membre d'orquestres juvenils com la JONC i la JONDE i ha col·laborat amb orquestres professionals d'Espanya i Suïssa com l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i la Basel Sinfonietta. L'any 2022, finalitza un màster en pedagogia de l'instrument en viola i violí.

Ha realitzat els seus estudis de flauta de Bec al Conservatori d’Utrecht, Holanda on obté el títol superior Docerend Musicus Klassike Muziek.

Com a flautista, s'ha dedicat a la música antiga interpretada amb instruments originals, en formacions com ara Quartett Barroc, Quadro la Bergamasca, Quartet Victoria i Liaison Ensemble entre d'altres. Ha actuat en diversos festivals de música antiga i contemporània com ara: I Festival de música de Requena, Setmana de música religiosa de Burgos, Festival de música contemporània d’Amsterdam, II jornadas internacionales de música (Universidad autonoma de Madrid). També ha enregistrat per Catalunya Música per R.N.E i Harmonia Mundi-Novodisc O.D.Group.

En el camp de la pedagogia ha pres especial interès en la Pedagogia i Aprenentatge de l'instrument en grup, rebent formació directa de la pedagoga Arlette Biget.

Nascuda a Barcelona s'inicia en la dansa clàssica i els estudis de piano als 6 anys. Als 19 anys, forma part de la companyia de teatre musical O Tutto O Niente on coescriu l'obra 'Això no és un joc'. Com a dansaire, comença a aprendre diferents estils de dansa social com lindy hop, authentic jazz dance, bebop, UK jazz dance, blues i collegiate shag. El 2017, forma part de la companyia de swing Solology i des del 2018, és membre de la companyia de dansa Giant Steps Dance Group, liderada per Alina Sokulska. A més a més de la seva trajectòria de dansa, obté el graduat de Filologia Anglesa i Filologia Clàssica amb Menció d'Alemany i rep formació específica per a ensenyar idiomes a infants des d'un any fins a persones adultes. El 2018, fa el curs CELTA, on obté el Pass A. Actualment, duu a terme la seva tasca com a professora de dansa i d'idiomes com la seva activitat com a presentadora en diversos festivals de dansa.