Equip Humà

Professorat

Personal d'administració i serveis

Montserrat Majó
Eulàlia Coma
Laia Nieto

 

Titulada en flauta de bec (Conservatori del Liceu) i en Cant Barroc (Verona, Itàlia). Diplomada en educació musical per la UAB. Certificat Orff Schulwerk (San Francisco, EUA). Extended-studies Orff Schulwek, Finlàndia. Certificat professora Gordon.  Té formació en direcció coral. També és professora de la UAB i és formadora de professorat a diverses escoles i entitats.

Professor superior de flauta de bec. Estudis d'oboè barroc i modern. També és professor al Conservatori de Terrassa. Flautista i oboista barroc als grups Diatessaron (música barroca) , Quartet de ben Frullato (música contemporània) i altres.

Exalumne de L’Arc. Violinista, exmembre de la JONC. Titulat superior en dramatúrgia (Institut del teatre). Director de la companyia Els Pirates teatre i del teatre El Maldà.

Habilitat com a professor de violí per la Generalitat de Catalunya. Violinista de diverses formacions barroques.

Professora superior de solfeig. Professora de piano. Estudis de cant. Diplomada en Educació Musical Willems. Exmembre del cor Lieder Càmera.

Exalumne de L’Arc. Pianista i director de cors. Titulat superior de piano amb estudis a París. Formació en pedagogia del piano segons Marie Jaëll. Formació en direcció coral. Activitat com a concertista. També és professor a l’EMM de Castelló d’Empúries

Estudis de violí a Barcelona i la Guildhall School of Music and Drama i el Trinity College de Londres. Actuacions com a solista i membre d'orquestres i grups.

Professor de piano. Estudis de cant i direcció coral. També és redactor de la revista La Circular del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) i director del Cor Jove de la coral Sant Jordi.

Habilitat com a professor de cant coral per la Generalitat de Catalunya. Professor en cursos de direcció de la Federació Catalana d’Entitats de Corals. Dirigeix el Cor Briançó de Sant Celoni i l’Agrupació Coral Cardedeuenca.

Llicenciada en història de l’art i en musicologia. Títol professional de flauta de bec. Estudis de cant i de piano. Cursos de direcció coral i de música antiga. Directora de cors. Sotsdirectora i membre del cor Voxalba.

Exalumna de L’Arc. Llicenciada en Psicologia. Estudis de Flauta de bec al Conservatori de la Haia (Holanda).

Habilitada per la Generalitat de Catalunya com a professora de viola de gamba i de violoncel. Formada a Barcelona i Basilea (Suïssa). Estudis de piano. Membre dels grups Banchetto musicale, Diatessaron i col·laboradora de molts altres.

Exalumna de L’Arc. Titulada com a mestra en educació musical. Màster en Intervenció en dificultats d’aprenentatge. Postgrau en música tradicional.

Graduat en pedagogia musical i estudis de musicologia.

Exalumna de l’Arc. Professora superior de flauta de bec. Directora de la coral infantil l’Espurna. Cantant en cors de cambra.

Títol professional de Música. Llicenciada en Història de l’Art. Directora de la coral infantil L’Esquitx de la Coral Sant Jordi i membre de l’Equip tècnic-musical del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

Professor superior de flauta travessera. Estudis de saxo. Activitat com a membre d'orquestres i grups de cambra. Col·laboracions constants amb grups teatrals, cantautors i grups populars. Activitat com a compositor i arranjador.

Títol superior de Música, especialitat Pedagogia. Compositor i Director del Cor Joventuts Unides de la Sénia.

Mestra en eduació infantil. Postgrau en psicomotricitat educativa. Curs de formació Orff. Grau mitjà de piano. Estudis de cant. Membre de la companyia Com Sona? d’espectacles per a l’escola bressol. Formadora de Mestres.

Títol superior de Música, especialitat instruments de la música antiga. Professor a l’escola de Música municipal de Vilafranca del Penedès. Toca el flabiol i el tamborí a la Cobla Sabadell. Membre de la companyia Xuriach de música i dansa antiga.

Exalumne de L’Arc. Títol superior de Música, especialitat en Etnomusicologia. Estudis de piano i flauta de bec. Llicenciat en Filologia Catalana. Membre del duo d’acordions 21 boutons. Actuacions sovintejades al país i a l’estranger.

Exalumna de L’Arc. Llicenciada en coreografia i interpretació pel Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre. Estudis de violí i flauta de bec. Membre del grup de música i dansa antiga Xuriach. Actuacions sovintejades al país i a l’estranger.

Exalumna de l'Arc. Llicenciada en humanitats i en història i ciència de la música. Estudis de viola de gamba. Flauta de bec i cant.

Professor superior de violí. Estudis de cant. Violinista de l'orquestra de Camera Musicae. També és professor de l’EMM de Caldes de Montbui.

Professor superior de clarinet. També es professor a l'Escola de Música Municipal d’Horta, Can Fargues. Activitat com a concertista i arranjador. Actua en concerts pedagògics per a JJMM i per al Gran Teatre del Liceu.