ERNEST MARTÍNEZ SOLÀ Professor de violí

Comença els estudis de violí amb Tomàs González i continua amb Eva Graubin a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Més tard es trasllada a la prestigiosa Musikhochschule de Freiburg (Alemanya) on cursa els estudis de Màster amb Simone Zgraggen i Ulf Hoelscher. Posteriorment realitza un postgrau amb Lorenza Borrani a l’Scuola di Musica di Fiesole (Itàlia). 

En l’àmbit de la música de cambra ha format part del Quartet Ausart, participant en el JMI Chamber music Campus de Weikersheim amb professors com el Quartet Casals,Ferenc Rados, Eberdhart Feltz i Heime Müller. Actualment forma part del Leos Quartet. 

Dins del món orquestral és cocreador de l'orquestra cooperativa Camerata Penedès i ha format part de la Philarmonisches Orchester Freiburg, Basel Sinfonietta, Freiburger Kammersolisten, Orquestra de Cambra del Penedès, GiOrquestra, Orquestra Camera Musicae i més recentment d’Spira Mirabilis. 

Pedagògicament realitza un màster en pedagogia a la Musikhochschule Freiburg (Andreas Doerne) i es forma en Rítmica Jacques Dalcroze a l'Institut Joan Llongueres d'on és Professor de violí, música de cambra i orquestra. Actualment s'incorpora a l'Escola de Música Municipal Can Fargues de Barcelona. 

Català

Compartiu aquest contingut