EULÀLIA VALLS. Flauta de Bec, cambra i ensemble flautes de bec

Eulàlia Valls Balagué va realitzar els seus estudis de flauta de Bec a Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Holanda, on obtingué el titol superior  Docerend Musicus Klassike Muziek.  
Com a flautista, s’ha dedicat a la música antiga interpretada amb instruments originals, en formacions com ara Quartett Barroc, Quadro la Bergamasca, Quartet Victoria i Liaison Ensemble entre d'altres. Ha actuat en diversos festivals de música antiga i contemporània com ara: eI Festival de música de Requena, Setmana de música religiosa de Burgos, Festival de música Contemporània d’Amsterdam, II Jornadas Internacionales de Música a la Universidad autonoma de Madrid. També ha enregistrat per Catalunya Música per R.N.E i Harmonia Mundi-Novodisc O.D.Group. En el camp de la pedagogia a pres interès en la pedagogia i aprenentatge de l'instrument en grup, rebent formació de la pedagoga Arlette Biget. 
Actualment és professora de Flauta de bec i coordinadora cultural de L’EMM Can Fargues i professora de Flauta de bec de l’EMMSA, on també hi  esta portant a terme el projecte d’ensambles  “Becs-Guitarres” amb la col·laboració de l’aula de percussió.

Català

Compartiu aquest contingut