FRANCESC GREGORI PONS. Saxòfon, tible, conjunt instrumental i Orquestra

Nascut a Barcelona l’any 1974, ha finalitzat els estudis superiors de saxofon, tible, Composició-Instrumentació, Direcció d’Orquestra i Direcció de Cors, obtenint diversos premis i mencions durant aquest temps; ampliant la seva formació en diversos cursos i post-graus dins i fora de l’estat espanyol. Actualment és instrumentista de tible a la Cobla Mediterrània i intèrpret de saxofon al quartet Afrodisax (amb qui ha rebut diversos premis en música de cambra).

Ha realitzat concerts per Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Romania, Estònia, Suècia, Polònia, Luxemburg i Cuba, tant com a intèrpret com a director de diverses formacions corals i orquestrals. Ha col•laborat com a saxofonista amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i a la Banda Municipal de Barcelona en diversos concerts i gravacions a l’Auditori i al festival Grec de Barcelona. Director de les cobles Iluro, Ciutat de Cornellà i Reus Jove i la Banda Simfònica de les Corts i l’Hospitalet, compagina la part d’intèrpret amb la docència al Conservatori Municipal de Música d’ Igualada i a l’Escola Municipal de Nou Barris de Barcelona.

Com a compositor a estrenat diverses obres per grups de cambra així com cantates per cors i orquestra obtenint diversos premis i beques a Catalunya i Espanya.

Català

Compartiu aquest contingut