FRANCESC VIDAL I VILA. Professor d’orquestra a l’EMM Can Fargues

Nascut a Xàtiva (València) l’any 1977, realitza els seus estudis musicals als conservatoris de Xàtiva, València i Barcelona, obtenint els premis extraordinaris de final de grau mitjà i superior així com el premi “Euterpe” de la música valenciana.

Ha rebut classes dels  següents professors: Ramón Ramírez, Félix Vela, Vicent Alberola, Alfons Carbonell, Alberto Ferrer i Josep Fuster. Col·labora regularment amb orquestres i grups de cambra com l’ Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC), Orquestra Simfònica del Vallés, Orquestra de Cambra del Teatre del  Liceu, Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, Ensemble Obert...

Ha realitzat cursos de direcció amb Cristóbal Soler i Miquel Rodrigo.

Des de l’any 2003 participa com a clarinetista en les produccions “D’Òpera” i “Hansel i Gretel” del Gran Teatre del Liceu. Ha enregistrat per a RNE, Catalunya Música i TV3. Realitza estudis de filologia i musicologia a les universitats de València i Autònoma de Barcelona, així com treballs d’orquestració i direcció per al CDMC i la productora Filmax.

Des del 2002 és professor de clarinet, conjunt instrumental i orquestra de l’Escola Municipal de Música “Can Ponsic” de Barcelona.

Català

Compartiu aquest contingut