GABRIEL MATEU CARVAJAL. Trombó i Tuba

Inicia els seus estudis musicals a l'escola de la Banda Municipal de Música d'Orpesa (Castelló) amb Gabriel Sanchís Pastor.

Llicenciat per l'ESMUC (Escola Superior de Musica de Catalunña), van ser els seus professors Ricardo Casero i Raul Garcia.

Paral·lelament als seus estudis oficials, realitza cursos de perfeccionament amb Carlos Gil, Inda Bonet, Rubén Prades, Simon Wills, Jonas Bylund, Daniel Perpinyà, John Kenny, Daniel Lassalle, Gaspar Montesinos, Juan Bautista Abad, Bart van Lier, Stefan Legee, Jonas Bylund, Brandt Attema, Jörguen van Rijen, Stefan Schultz ...

Durant els anys 2001-2004 va ser membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, i de l'Orquestra Acadèmia del Gran Teatre del Liceu durant les temporades 2005/2006 i 2006/2007.

Col·labora amb orquestra com l'ONCA (Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra), Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Ensemble BCN216 o Orquestra Sifònica del Vallès entre d'altres.

Forma duo amb la pianista Mariona Sarquella, i és membre fundador del Quartet Gaudí.

En l'actualitat és professor del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i de l'Escola Municipal de Música de Barcelona Eixample "Joan Manel Serrat".

 

Català

Compartiu aquest contingut