GUILLEM AGUILAR NOLIS. Professor de Baix i combos.

Va estudiar Baix eléctric al Conservatori Profesional de Música de Badalona, a l’Escola Municipal de Música de Badalona , al Taller de Músics de Barcelona i a l’Esmuc. És llicenciat en “Jazz y música Moderna” per l’Escola Superior de Música de Catalunya.

 

Baixísta molt versátil. Ha col.laborat en molts projectes musicals de tot tipus i acompanyant a nombrosos artistes, entre els quals podem destacar Jackson Browne, Jorge Drexler, Misirli Ahmet, Erkan Ogur, Sílvia Perez Cruz o Trilok Gurtu. Actualment el podem escoltar acompanyant a Aziza Brahim, Coetus,  Bufa & Sons, La Shica, Anna Ferrer, Eliseo Parra o Raúl Rodríguez …entre d'altres. 

El seu interès per diferents estils i llenguatges l’ha portat a entrar en contacte amb músics tant del camp del jazz, el rock, el folk o el flamenco,... així com a tocar diferents instruments de corda com el gimbri, la mandola, el contrabaix, el laap steel guitar o el baix elèctric, sent aquest el seu principal.

També podem destacar el seu treball com a productor musical en els llibres de música destinats als diferents cicles de l’E.S.O de l’editorial Cruïlla, i de creació en el camp del teatre, el circ, la poesía i la dansa en companyíes com: Toc Mut, Xirriquiteula Teatre, La Industrial Teatrera, Ibérica De Danza, Taroa Teatre, Monti And Cia,.... 

Ha participat en nombroses gravacions amb els següents artistes y formacions: Eliseo Parra, Coetus, Carles Dènia, Eduard Iniesta, Zoobazar, Tactequeté, Garam Masala, Nacho Ugarte, Mario Mas, Xavier Maristany, Albert Fibla, Joan Isaac, Martí Serra, Misirli Ahmet, Jacaranda, Toni Xuclà, Amine and Hamza, Jaime Basulto, Cheika, Sol de Nit, Pau Riba, Josete Ordóñez, Toc Mut, Möondo, La Tresca i la Verdesca,  Big Band de Badalona, Utrópic amb Sílvia Pérez Cruz, Elisha, La Shica, Aziza Brahim, Nakany Kanté, Almäsala, Chambao, Pedro Javier González, Trilok Gurtu y Raúl Rodríguez.

Sempre ha combinat la seva feina com a interpret amb la de profesor de baix, combos i de diverses agrupacions en diferents escoles de música de Catalunya.

Català

Compartiu aquest contingut