He de comprar l'instrument?

En principi cal que cada alumne tingui el seu propi instrument. Excepcionalment l'escola disposa d'alguns instruments en règim de lloguer.

Els alumnes nouvinguts a l'escola tenen prioritat per llogar l'instrument sobre alumnes que ja pertanyen a l'escola, que ja ha tingut aquest instrument el curs anterior. En cas que dues o més famílies sol·liciten el mateix instrument es demanaran les darreres declaracions de renda i s'assignarà l'instrument a la família amb menys recursos.

Heu de parlar amb el vostre tutor, el professor d'instrument i preguntar-li si el vostre instrument està disponible al banc.

Si amb el temps voleu vendre un instrument l'AMPA té una borsa de compravenda d'instruments entre alumnes i exalumnes. Aprofitant aquest servei algunes famílies s'estimen més comprar un instrument nou i si en el futur ho volem vendre és més fàcil. És una situació en què tothom surt guanyant. La família que ven recupera uns diners i la que compra té accés a un instrument més assequible i que està comprovat per un professor de l'escola.

Català

Compartiu aquest contingut