JOAN CARLES GÓMEZ. Professor de guitarra clàssica i flamenca.

Va començar a aprendre a tocar la guitarra als vuit anys amb diferents professors tant de guitarra clàssica com flamenca. Obté el títol de grau professional al Conservatori Arturo Soria de Madrid i anys després el títol superior de guitarra a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Fa concerts des dels setze anys per tot el món. Guanya el primer premi en diferents concursos nacionals i internacionals. Des de molt jove mostra qualitats per a la composició i el 1995 edita el seu primer disc "Cabalgando", el 1997 "Mozarabe", 1999 "En la madrugá", el 2011 "La Caseta" i el 2015 "Mussara". En aquest any compon la música per a l'obra de teatre "Boscos endins" on també participa com a actor a la companyia de teatre Farandulacis de Barcelona.

Actualment, a part de la composició, fa concerts amb la seva formació de guitarra, baix elèctric i percussió "Carolus Trio", és el guitarrista de la Big Band de Perico Sambeat i des de 2007 acompanya a Juan Manuel Cañizares en concerts per tot el món.

Català

Compartiu aquest contingut