JOAN IGNASI FERRER. Viola, Cambra i Orquestra Corda

Nascut a Tarragona, inicia els estudis musicals a la seva ciutat natal i els prossegueix a Barcelona obtenint les titulacions Superiors de Viola, Música de Cambra i Violí; també obté el Premi D’ Honor de Grau Mig de Violí i el Premi D’ Honor de Grau Superior de Viola.

Xavier Turull, Josep Mª Alpiste, Emilio Mateu, Marçal Cervera, Aureli Vila, Garfield Jackson, Norbert Blume...són entre d’altres els seus mestres.

Éx membre de l’ Orquestra de Cambra d’ Andorra- ONCA. 

Ha estat membre fundador de les Orquestres: Empordà, Camerata XXI i Camera Musicae

Col·laborador habitual amb l’ Orquestra de Cambra del Garraf; Simfònica del Vallès; Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC); Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les terres de Lleida; Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu... així com en diversos espectacles de jazz i teatre musical a Barcelona, Bilbao, Sevilla, New York...

Membre del “Arts Quartet”, “ Artemps Trio”,” Quartet Ressonància”, etc... ha realitzat nombrosos concerts arreu de Catalunya, Itàlia, sud de França on ha estat convidat pel Quartet Enescu amb el qual ha treballat obres del repertori més representatiu per aquesta formació...

Ha enregistrat obres de X. Gols, A. Guinovart d’entre molts altres…

Compagina la seva activitat com a instrumentista amb la tasca docent com a professor de viola i música de cambra a l’ escola de música municipal de Sant Andreu de l’ajuntament de Barcelona des del 1995.

Català

Compartiu aquest contingut