JÚLIA VILA. Psicòloga.

Psicòloga, graduada en psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Així mateix, té formació reglada en el món de les arts escèniques. En el transcurs dels seus últims vuit anys, s'ha desenvolupat en una mirada multidisciplinària que es mou des de la psicologia a l'art dramàtic, el clown, la dansa, la performance i en recursos de les arts visuals i plàstiques, com el collage escènic, l'exposició, la fotografia, etc.

La seva passió per les arts en agència amb el món social i comunitari la porta a estudiar el Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social a l'Institut del Teatre. A més, amb una mirada crítica i oberta del camp de la salut mental compta amb el Postgrau de Salut Mental Col·lectiva
de la Universitat Rovira i Virgili.

Té experiència de dos anys en treballar com a psicòloga en un Centre Socioeducatiu a Nou Barris. Des d'una mirada sistèmica i integral dels processos de creixement, té experiència en el treball educatiu i d'acompanyament emocional de les necessitats en la infància i adolescència en les escoles, com també, en l'acompanyament del vincle en l'àmbit familiar. A més, ha realitzat tallers socioeducatius grupals dirigits a infants i joves, com també intervenció sociofamiliar en grups de mares i pares.

Tanmateix, té formació en Teatre Espontani i Teatre Social i ha estat participant amb projectes de salut mental i arts escèniques. Té experiència en treballar des de diferents llenguatges artístics en la dinamització d'espais creatius grupals des d'una exploració i possibilitat d'expressió, necessària a totes les edats i com a posta política.

Català

Compartiu aquest contingut