MARC GARCIA I RAMI. Professor de piano, llenguatge musical, cor i repertorista.

Nascut el 1980 es gradua al Conservatori Superior de Música del Liceu (2001) amb les màximes qualificacions amb el mestre Michel Wagemans amb qui també realitza tres anys de postgrau. Ha rebut els consells de Dominique Merlet i Alexei Golovine (Conservatoris de Paris i Ginebra) i Noël Lee (repertori piano i veu, Webster Music University, M.O, EUA) entre d’altres.

Ha actuat a  festivals com el "Teatro Clásico de Mérida", "Temporada Alta", "Grec", "Barcelona Flamenco", " Jardins de Pedralbes" i acostuma a participar en produccions de teatre com pianista o director musical (Mar i Cel, Paradís, Bella y Bestia, Boscos endins, Hair, Hoy no me puedo levantar,  Forever Young, Sister Act, Germans de sang,... Scaramouche, Cabaret, La jaula de las locas, West Side Story).

Del 2009 al 2018 ha estat col.laborador principal Piano/Celesta de la Banda Municipal de Barcelona resident a L’ Auditori sota la direcció de Salvador Brotons. És professor de repertori a l'escola superior d'art dramàtic Eòlia i a l’escola municipal de música Can Fargues des del seu inici.

Català

Compartiu aquest contingut