MARC SOLANELLES CAMPÀ. Professor de trompeta l’EMM Can Fargues

Nascut a Artés, inicia els seus estudis de Llenguatge musical i piano sota el mestratge de Josefa Sallent. Posteriorment comença els estudis de trompeta a la Fundació Cerdans Sallés de Santpedor, amb els professors Ferran Cerdans i Sallés, Josep Mª. Descarga i Manel Barea. Mes endavant cursa els estudis de trompeta al Conservatori Professional de Música de Terrassa amb el professor Àlex Baiget i Junyol acabant el Grau Mitjà obtenint el Premi d’Honor de Trompeta. A partir de llavors, continua a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMúC) sota el mestratge de Mireia Farrés, on obté les màximes qualificacions. Durant aquests anys també ha realitzat estudis de trompeta natural sota el mestratge de Serge Tizac.

En el camp docent ha treballat a diferents escoles de música i conservatoris. Actualment és professor de les Escoles Municipals de Música d’Abrera, Barberà del Vallès i Can Fargues de Barcelona.

Ha format part de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i actualment és trompeta solista de l’Orquestra Barcelona Filharmonia i col·laborador habitual de l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida entre altres. A realitzat concerts arreu del territori català i fora d’ell, com a Menorca, Holanda, Romania i París.

Català

Compartiu aquest contingut