MARIA CAPDEVILA I CABO. Professora de musica i moviment i coral de l’EMM Can Fargues

Pedagoga musical especialitzada en la formació musical bàsica i general per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Disposa del títol en grau professional de piano i estudis superiors de cant. Ha realitzat cursos de d’educació musical Willems i Orff Schulwerk i de direcció coral tant en institucions de referència de Catalunya com d’Europa.

Ha investigat en la pedagogia de la tècnica vocal en grup dins dels cors amateurs. S’ha format en noves metodologies pedagògiques relacionades amb el treball cooperatiu i en l’ús de les noves tecnologies en la didàctica.

Ha estat soprano del Cor Madrigal, sotsdirectora del Cor Albada i professora de tècnica vocal al Cor Signum i Ariadna. Tots ells de l'Agrupació Cor Madrigal. També ha participat en diversos projectes corals del Cor de la Universitat Ramon Llull, Fònics 2.0 i el Cor de cambra GAC.

Actualment combina la feina a l’Escola de Música de Can Fargues amb l’ensenyament musical a la ESO, la direcció coral, la pedagogia de la veu i la interpretació vocal.

Català

Compartiu aquest contingut