MARIONA SARQUELLA RIERA. Piano

Pianista nascuda a Girona, amb un extens bagatge dins el món musical, abasta un programa molt ampli que va des del Barroc, fins la música contemporània. Formada al Conservatori de Girona i Barcelona i a la Hoogheschool de Rotterdam (Holanda), treballa sota la tutela d'Anna Ferrer, Antoni Besses, Àngel Soler i Aquiles Delle Vigne. Ha rebut consell artístic de grans figures de la música com: Diana Baker, Vladimir Viardo, Germaine Mounier o Jeremy Menuhin, entre d'altres.

La seva capacitat interpretativa ha sigut reconeguda a nivell internacional i diversos compositors han escrit obres per a ella, tant com a solista, com en formació cambrística. Ha estat becada per entitats de diversos països, com la Neumeyer Foundation o el Mozarteum de Salzburg i ha donat concerts arreu d'Europa.

És repertorista de les Escoles Municipal de Música de Barcelona i del Conservatori Superior del Liceu. Mariona Sarquella és una pianista de gran passió, que aprofundeix en la interpretació de les grans obres de la història de la música. És consellera assessora de la Fundació Mas Casadevall.

Català

Compartiu aquest contingut