MARTA PERNA. Violoncel·lista i musicoterapèuta

Nascuda a Barcelona el 1987, és violoncel·lista llicenciada a l’Escola Superior de Música de Catalunya, màster en Musicoteràpia per la Universitat Pompeu Fabra, màster en Formació del Professorat de Secundària i Batxillerat per la UAB i professora de Música en Família certificada per l’Institut Gordon d’Educació Musical Espanya (IGEME).

Com a intèrpret d’orquestra, ha format part de diferents espectacles musicals, entre els quals destaquen “Spamalot” de la Companyia Teatral Tricicle, “Boscos Endins”, “Mar i Cel” i “Scaramouche” de Dagoll Dagom. Ha interpretat música de cambra manuscrita i conservada en diversos arxius catalans amb el Trio 1807 i l’Ensemble Catalana i, durant anys, ha format duo amb el pianista Marc Perna. Ha participat també, en el projecte “Trencadís de lletres”, encapçalat per l’actor català Pep Cruz. En l’àmbit de la música moderna, ha estat integrant del grup folk Cálido Home i del cantautor Petrus.

Com a musicoterapeuta, ha treballat amb pacients adolescents de la Unitat de Psiquiatria de Sant Joan de Déu i ha realitzat tallers enfocats en el benestar i el creixement personal amb gent gran. Darrerament s’ha especialitzat en l’àmbit de la diversitat funcional amb persones adultes a l’EMM Montmeló. Ha estat professora de violoncel i conjunt instrumental de l’escola de música Joan Llongueres, on s’ha format en la metodologia Dalcroze. En l’actualitat és professora de violoncel, Música en Família i Musicoteràpia a l’EMM Montmeló i professora de violoncel a l’EMM Can Fargues.

Català

Compartiu aquest contingut