NEUS MARTÍNEZ. Professora de teatre musical.

Neus Martínez és una actriu, que combina el cant i la dansa amb el teatre. Es va llicenciar en art dramàtic a l'Institut de Teatre de Barcelona, completant els seus estudis a la universitat Rose Brufford College de Londres (Anglaterra). Ha estudiat cant amb Mone Teruel, François Vaiana (Bèlgica), Odette Telleria (Taller de Músics) i Esney Morales (Cuba). Ha participat en diferents intensius de música i interpretació com Young Jazzpuzzle (Bèlgica), Sonja Kehler Workshop (Alemanya) i Juneda incursió. Ha estudiat dansa contemporània a la Piconera, Ramon Soler, Studio Hybrid i DanscentrumJette (Bèlgica).

Sempre en la recerca de trobar un llenguatge comú entre les arts, investiga la interrelació entre teatre, música, poesia i dansa per crear un espectacle complet. Actualment, canta a Voleo, un trio on fan un concert teatralitzat de boleros, tangos i nova cançó.

Ha creat i format part de diferents projectes com Mousse (poesía musicada), D-Krostings (poesia, dansa i teatre) i Les contacatacacontes (teatre infantil). Ha participat com a actriu en diversos espectacles com La veu, la guitarra i el temps (poesia i cançons), Boris Vian, parlem-ne (teatre musical), Don Jean de Molière (teatre en francès), A per totes! (teatre social), Dempeus (teatre social), El ratolí electrònic (cantata), l'esvoranc (teatre) i Universos paral·lels (teatre gestual). Ha cantat també en cors d'òperes i sarsueles amb companyies com Harmonia Catalunya i la Companyia lírica de SXXI (Teatre Coliseum i Victòria).Ha participat també com a actriu-ballarina en diferents espectacles com 3imatges i Somnis de dones de la Mediterrània (inaugurant la Fira de la Mediterrànea, 2006).

El seu currículum es completa amb l’àmbit de la docència. Ha treballat donant classes de teatre extraescolars en diferents escoles, instituts i centres cívics, i durant 5 anys ha coordinat i desenvolupat el projecte de teatre Una caixa d'emocions, una drecera pedagògica a l'escola Joan Torredemer.

Català

Compartiu aquest contingut