NÚRIA MORENO TELLA. Professora d’oboé i de música i moviment.

S’inicia als 5 anys en la música, primer a l’Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls i més endavant al Conservatori de Sabadell, on comença la seva carrera amb l’oboè i on rep el Premi d’Honor. Realitza els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya i posteriorment, amplia la seva formació al Conservatori Superior del Liceu, obtenint un  Màster en interpretació d’oboè.

Els seus mestres han estat Berta Gasull, Eduardo Martínez, Dolors Chiralt, Oscar Diago, César Altur i Lucas Macías, entre d’altres. Ha assistit a cursos on ha rebut classes de solistes internacionals com Thomas Hindermühle, Dudu Carmel, Petar Hristov, Emmanuel Abbhül, Louis Capezzalli, Ralph Van Daal, David Walter i Josef Kiss.

Ha col·laborat amb formacions com l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, la Camerata Casals de l’ESMUC, la Bruckner Akademie Orchester de Múnich, l’Orquestra Segle XXI, l’Orquestra de Cambra Catalana, l’Orquestra Simfònica Harmonia i la Banda de l’AMCV, i ha actuat com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Sabadell. També ha format part d’iniciatives que tenen a la música moderna i el jazz com a protagonistes, entre elles l’Esmuc Jazz Project i el Jorge Rossy & JazzGranollers Ensemble.

Actualment és membre de la Banda de Música de Sabadell i col·labora en nombroses ocasions amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’Orquestra de Cambra Catalana. Forma part del Trio Montmartre.

Realitza la seva tasca docent a l’Escola Municipal de Música de Berga i Conservatori dels Pirineus, a l’Escola Municipal de Música Can Fargues de Barcelona i a l’Aula de Música de Sant Esteve Sesrovires donant classes de música i moviment, de llenguatge musical i d’oboé.

Català

Compartiu aquest contingut