PAULA CARRILLO MARTÍN. Saxòfon

Professora Superior en l’especialitat de Saxofón. Membre fundadora del quartet de saxòfons Afrodisax, amb el qual ha actuat arreu de Catalunya, Espanya, Itàlia i França. Destaquen els concerts al Centre d’art Reina Sofia de Madrid, a l’Auditori de Barcelona i al Palau de la Música; i el 1r Premi i Premi de l’ACC i de la FMC als Pòdiums de Música de Cambra, el 1r Premi al I Certamen Premis Tutto de Com Ràdio, i el guardó “Premis Butaca 2009” al millor espectacle de música i dansa . Han estat enregistrats per diversos mitjans de comunicació, com TV3, BTV, Catalunya Música, RNE i Com Ràdio Han enregistrat el CD “Català Contemporani” (Anacrusi, 2003)

Ha tocat amb l’Ensemble de Saxos SAX13, dirigit per Miquel Bofill, col.laboracions  amb el Quartet de corda de Barcelona, l’Orquestra de cambra de l’Empordà, sota la direcció de Carles Coll, Barcelona 216, sota la direcció de Miquel Ortega, amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dirigida pel compositor i director Elmer Berstein i per Lauren Foster, acompanyant la cantant Ute Lemper i la Banda Municipal de Barcelona.

En la vessant de jazz i música moderna, forma part de l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics, amb la qual ha acompanyat artistes com Jorge Pardo, Martirio, Fundación Toni Manero, Isaac Delgado i Jose Alberto “El Canario”, Big Mama Montse, Eva Fernández i Susana Sheiman, entre altres, tocant a teatres arreu de Catalunya i festivals com l’Etnosur, Festival de Jazz de Sant Sebastián, Festival Connexions, Festival Mil·lenni, Festival Cruïlla i Festival Grec de Barcelona, entre altres.

Actualment, és directora i professora de saxòfon a l’EMM Eixample “Joan Manuel Serrat”, de Barcelona.

Català

Compartiu aquest contingut