Puc fer una preinscripció a més d'un instrument?

El procés d'inscripció té dues opcions, places oferides i llista d'espera.

Les places oferides són les places que sabem amb seguretat que estaran disponibles pel curs vinent. Es farà el sorteig o la prova, s'assignaran les places i els alumnes començaran les seves classes al setembre. Inscriure un nen o nena a la llista d'espera vol dir que demanem accedir a una plaça que actualment està ocupada i únicament en el cas que un alumne de l'escola que estudi l'instrument i tingui l'edat del sol·licitant es farà el sorteig o les proves pertinents. Si en el futur es produeix una baixa podrem accedir a la plaça, i serà l'escola qui ens posarem en contacte amb les famílies.

Podeu fer dues sol·licituds d'instrument: una a places oferides i una altra a llista d'espera. Però si obteniu plaça oferida, sortiu de la de llista d'espera. També podem fer la sol·licitud a la llista d'espera en l'opció qualsevol instrument. Això vol dir que quan una llista de sol·licitud d'un instrument en concret queda buida fem servir la de qualsevol instrument. Volem remarcar que és molt difícil que ens truquin per un instrument popular, ja que la llista de sol·licitants és prou llarga, normalment són instruments no tan populars però per això més agraïts.

Si no acceptem la proposta de l'escola som eliminats de la llista qualsevol instrument i una vegada que estem matriculats no podrem canviar d'instrument.

Sense definir

Compartiu aquest contingut