SÒNIA CHOCRÓN. Piano, Llenguatge musical

Realitza els seus estudis en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, sota la tutela de Margarita Serrat obtenint els títols Superiors de Piano i el de Solfeig, Teoria, Harmonia, Transposició y Acompanyament. Més tard cursa estudis de postgrau amb el pianista i pedagog francès Emmanuel Ferrer-Laloë, de qui continua sent la seva assistent tant a Barcelona com a França.  

Entre els anys 2013 i 2015 fa la formació per a professors de Piano en el Mètode Suzuki, impartit entre Madrid i València per la professora Ruth Miura, deixeble directa de Haruko Kataoka i de Shinichi Suzuki. Complementa la seva formació amb numerosos cursos en diferents àmbits: de pedagogia de l’instrument i del llenguatge musical, d’interpretació, d’improvisació i de tècniques corporals. Realitza tots els seus estudis generals en el Lycée Français de Barcelone, sent la pianista titular de la Sala de Teatre André Dravet. Paral·lelament, obté la Llicenciatura de Dret per la Universitat de Barcelona (UB).

Des de l’any 2000 és professora del Conservatori Professional de Música de Cervera (Lleida), on imparteix les assignatures de Piano, Llenguatge musical, Música de cambra, Educació auditiva i Idiomes aplicats al cant, especialitat francès. Des del curs 2010 també exerceix de docent de Piano i de Llenguatge musical a l’Escola Municipal de Música Nou Barris (Barcelona).

Català

Compartiu aquest contingut