XAVIER MOLINA. Tuba

Nascut el 1984 a Bocairent (València), és llicenciat en música obtenint el Grau Superior en l’especialitat de Tuba al Conservatori Superior de Música d’Alacant “Óscar Esplà” amb el professor Juan Palacios l’any 2007. Obté el Premi Extraordinari en la seua especialitat també en 2007.

Ha assistit a diversos cursos de perfeccionament de tuba amb profesors com Mel Culbertson, Hendrik-Jan Renes, Vicent López o David Llàcer. Ha estat membre de formacions com l’Orquestra de Vents Filharmonia, la Banda de la Federació Valenciana de Societats Musicals, col·labora amb la Banda Municipal d’Alacant, la Banda Municipal de Vitoria, l’orquestra del Teatre Ruperto Chapí i la Banda Municipal de Barcelona.

Amplia la formació pedagògica i lingüística amb l’obtenció del Grau Mitjà de Valencià de la Junta Qualificadora al 2003, amb el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) al 2008 per l’Universitat d’Alacant, realitzant les pràctiques al I.E.S. “Manuel Brosseta” de Banyeres de Mariola, la Capacitació per a l’Ensenyament en Valencià (Específic B) al 2009 per l’Universitat de València, ha realitzat diversos cursets pel que fa a l’àmbit pedagògic, entre ells destaca el de la “Didàctica i programació en Secundària” de la Universitat Catòlica de València i el de “Coaching Educatiu per a Docents” de la Universidad San Jorge.

Pel que fa a l’àmbit laboral, ha impartit la docència com a professor de tuba al Conservatori Superior “Salvador Seguí” de Castelló, i tant com a professor de tuba com de llenguatge musical, als centres musicals d’Ad Libitum Escola de Música, Escola de Música de l’Associació Unió Musical, Escola de Músicsa Amancio Amorós Sirvent d’Agullent, Sociedad Unión Musical de Cañada i Joventuts Musicals del Comtat, a més d’altres escoles de música de la provincia de València i d’Alacant.

Sense definir

Compartiu aquest contingut