YOLANDA GONZÁLEZ BUCETA. Clarinet

Actualment professora de clarinet a l’EMMEixample Joan Manel Serrat de Barcelona, al Conservatori Municipal del Música de Barcelona i a l’EMM Blai Net de Sant Boi de Llobregat.

Va obtener el títol de grau professional de clarinet amb el mestre Joan Devesa al CMMB on també obté el títol de grau professional de piano. Més tard, acaba els seus estudis superiors de música en la especialitat de clarinet del pla LOGSE al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb el mestre Isaac Rodríguez. Ha participat en diversos cursos i masterclass amb els mestres Michel Lethiec i Collin Lawson.

En la seva trajectòria professional com a docent ha treballat a l’EMM de Sant Andreu, al CEIP Concepció de Barcelona amb un projecte de música instrumental integrada als estudis ordinaris de primaria i al Estudi de Música Tritó de Barcelona.

En la seva trajectòria artística ha tocat a llocs emblemàtics com el Teatre del Liceu, l’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música. També ha participat al VII, VIII i IX Certamen de Cant per a veus joves “Premi Manuel Ausensi” al Gran Teatre del Liceu amb l’Orquestra del Conservatori Superior de Música del Liceu sota la direcció del mestre G.Voronkov, al 25è Festival Internacional de Música de Ripoll i al Festival Culturel de l’Agglo de Rouen al 2004, entre d’altres.

Català

Compartiu aquest contingut